Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-20 idő 11:56

A diósgyőriek megújult patikával, a BENU új franchise partnerrel dicsekedhet.

2015 április 23-án felavatták a Diósgyőri Vár közvetlen szomszédságában található, megújult Diósgyőri Gyógyszertárat (3534 Miskolc, Árpád út 25.). 
A Diósgyőri Gyógyszertár természetesen továbbra is a már jól megszokott, magas színvonalú szakértelemmel, de franchise partnerként immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, letisztult, modern belső térrel, széles termékválasztékkal várja a betérő lakosokat és turistákat. A patika átlátható, barátságos, reklámzajoktól mentes belső terét úgy alakították ki, hogy a betegek, vásárlók nyugodtan kézbe vehessék a gyógyhatású készítményeket, összehasonlíthassák áraikat, anélkül, hogy a sort feltartanák. A gyógyszerészek az új kialakításnak köszönhetően hatékonyabban, emberközeli módon tudnak tanácsot adni, de aki a gyógyszertár ingyenes gyógyszer kiszállítási szolgáltatását kedveli, annak sem kell csalatkoznia, továbbra is élhet a lehetőséggel.
A megújult Diósgyőri Gyógyszertár ünnepélyes avatóján Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere is részt vett. A Polgármester Úr köszönetét fejezte ki a gyógyszertár vezetőinek és a BENU Magyarország Zrt. munkatársainak, hogy a modernizáció által hozzájárulnak a város egészségügyi szolgáltatásainak fejlesztéséhez, munkahelyeket tartanak meg és a helyi lakosokon túl biztosítják az ide látogató turisták magas színvonalú ellátását is. 
 
Amennyiben további információt szeretne kapni a BENU franchise-ról, ezen a linken tájékozódhat.  
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Logisztikai konferencia az Akvárium Klubban
dátum 2018-02-20 idő 13:20

Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában címmel egész napos konferenciát tart a Logi-Kom Kft. február 27-én.

Összerúgta a port a McDonald's egy indiai partnerével
dátum 2018-02-19 idő 13:18

Óva inti vendégeit 169 éttermének látogatásától a McDonald's.

Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group
dátum 2018-02-15 idő 09:25

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze
dátum 2018-02-09 idő 15:53

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében lebonyolított hiánypótló rendezvényen több mint két tucat hálózat mutatkozott be és a látogatók száma is meghaladta a 400-at.