Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-20 idő 11:56

A diósgyőriek megújult patikával, a BENU új franchise partnerrel dicsekedhet.

2015 április 23-án felavatták a Diósgyőri Vár közvetlen szomszédságában található, megújult Diósgyőri Gyógyszertárat (3534 Miskolc, Árpád út 25.). 
A Diósgyőri Gyógyszertár természetesen továbbra is a már jól megszokott, magas színvonalú szakértelemmel, de franchise partnerként immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, letisztult, modern belső térrel, széles termékválasztékkal várja a betérő lakosokat és turistákat. A patika átlátható, barátságos, reklámzajoktól mentes belső terét úgy alakították ki, hogy a betegek, vásárlók nyugodtan kézbe vehessék a gyógyhatású készítményeket, összehasonlíthassák áraikat, anélkül, hogy a sort feltartanák. A gyógyszerészek az új kialakításnak köszönhetően hatékonyabban, emberközeli módon tudnak tanácsot adni, de aki a gyógyszertár ingyenes gyógyszer kiszállítási szolgáltatását kedveli, annak sem kell csalatkoznia, továbbra is élhet a lehetőséggel.
A megújult Diósgyőri Gyógyszertár ünnepélyes avatóján Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere is részt vett. A Polgármester Úr köszönetét fejezte ki a gyógyszertár vezetőinek és a BENU Magyarország Zrt. munkatársainak, hogy a modernizáció által hozzájárulnak a város egészségügyi szolgáltatásainak fejlesztéséhez, munkahelyeket tartanak meg és a helyi lakosokon túl biztosítják az ide látogató turisták magas színvonalú ellátását is. 
 
Amennyiben további információt szeretne kapni a BENU franchise-ról, ezen a linken tájékozódhat.  
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.