Hírek, aktualitások

dátum 2015-08-26 idő 10:01

A Dolce Dance idén is képviselteti magát a Szegedi Ifjúsági Napokon

A SZIN - Magyarország legrégebbi könnyűzenei fesztiváljaként - évről évre számos látogatót vonz a Tisza-parti nagyvárosba. A fesztiválból a szegedi központú Dolce Dance természetesen ebben az évben sem maradhat ki.
 
Akciójuk keretében minden SZIN-es napijegy vagy bérlet megvásárlása mellé havi salsa bérletet biztosítanak ajándékként. Az utalványokat a szeptemberi teljesen kezdő csoportokban lehet felhasználni, országszerte bármely Dolce Dance tánciskolában.
 
 
Az augusztus 24-29-ig tartó Ifjúsági Napok ezúttal is sokszínű koncertfelhozatallal és különleges szórakoztató programokkal várja a látogatókat, a jó idő visszatértével pedig vélhetően sokan megmártóznak majd a Tisza hűsítő vizében is a nyár utolsó nagy fesztiválján. A koncertek és a fürdés mellett azonban a táncolást sem érdemes kihagyni, ugyanis szombaton, a SZIN zárónapján, 14:30-tól a Dolce Staff és a Pre Staff a fesztivál hátsó nagy színpadán várja az érdeklődőket.
 
 

A jelenleg 3 országban, 30 tánciskolával jelen lévő Dolce Dance Nemzetközi Tánciskola franchise rendszerben működik. A hálózat várja új, táncokat szerető partnerei jelentkezését határainkon innen és túlról egyaránt, Magyarországról az alábbi városokból: Budapest, Sopron, Győr, Zalaegerszeg, Kaposvár, Nagykanizsa, Dunaújváros, Eger, Szombathely, Nyíregyháza.

További információk: Sipos Zsolt, E-mail: info@dolce-dance.com, http://dolce-dance.com

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.