Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-11 idő 14:23

A Dollhouse-nál a nőiesség a legfontosabb (I. rész)

A Dollhouse olyan életszemléletet képvisel, melynek középpontjában a nőiesség áll, amelyet rendszeres sporttal, mozgással, és példaértékű életvitellel próbál meg átadni tanítványainak Pirner Alma is, a Dollhouse franchise hálózat egyik tulajdonosa.
 
A Magyar Franchise Szövetség május 26-án megrendezésre került közgyűlésén elismerésben is részesült a Dollhouse táncstúdiók hálózata, rendes taggá válásuk alkalmából. Ezen apróból a Szövetség interjút készített a Dollhouse egyik tulajdonosával, Pirner Almával, melyet az alábbiakban olvashatnak. (I. rész)
 
Mutassa be pár sorban a koncepciót, mivel foglalkozik a vállalkozás!
 
A Dollhouse egy olyan életszemléletet képvisel, melynek középpontjában a nőiesség áll, a testi-lelki egészség, a kiegyensúlyozottság, a boldogság, amelyet a rendszeres sport és példaértékszerű életvitel által próbálunk mi magunk is nap mint nap megélni és tanítványainknak is átadni.
 
Pirner Alma (Dollhouse)
 
Rúdtánc oktatással indult, de mára több mint 15 féle óratípus közül lehet választani. Van erősítő óra, mint a bootcamp, a rúdtánchoz nélkülözhetetlen hajlékonyságot adó stretching, légtornász órák, mint a selyem és a karika, valamint nőiességet fejlesztő táncórák, mint a balett vagy a showgirl poledance. A Dollhouse Boudoir vonalunk kevésbé sportos, de rendkívül nőies vonalat képvisel. Rendszeresen tartunk a nőiesség megélését segítő tanfolyamokat.
 
Hol helyezkedik el a hazai piacon az Önök vállalkozása? Mitől tud kiemelkedni a többiek közül a franchise hálózat?
 
A Dollhouse rúdtánc stúdió volt Magyarország első rúdtánc - fitness stúdiója, 2003-ban alapítottam. Az egyetlen stúdió szintrendszerrel és szintvizsgával, mely rendkívül biztonságossá teszi a rúdtáncot. Mivel több, mint 15 féle óratípusunk van, ezért komplex edzéstervet is össze lehet állítani. Trénereink mind rendelkeznek akkreditált képzéssel, és még rúdtánc-világbajnok oktatók is dolgoznak nálunk.
A bérletek átjárhatóak, és ez az egyetlen franchise-ként is üzemelő rúdtánc - Fitness intézmény rendszer.
 
 
Kiváló nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk. „A Dollhouse táncstúdiók tulajdonosa, Pirner Alma, nemzetközi akkreditációval rendelkező bíró, és a Rúdtánc Világbajnokság társszervezője.” A Dollhouse tagja az European Pole Sport Union-nak,  a Pole Fitness Association-nak, a Magyar Rúdtánc és Fitness Egyesületnek.
 
Pirner Alma és Kelemen Zsófia a Magyar Franchise Szövetség közgyűlését követően
 
A Dollhouse Budoir szintén kiemelkedik a tömegből, nincs is hasonló iskola jelenleg, ahol ilyen szinten komplex nőiesség művészetét segítő programot dolgozott volna ki valaki. A már említett csakratánc és Fétis tanfolyam és Stiletto-tréning egyedülálló hazánkban, de megtalálható az ölbetánc és bourlesque tanfolyam is. A nőiesség minden részét el lehet sajátítani nálunk A-tól Z-ig, ebben egészen egyedülállóak vagyunk. A franchise-hoz való csatlakozással pedig ezeket a különleges tanfolyamokat is lehet biztosítani a nőknek.
 
Hány egységgel rendelkezik jelenleg a hálózat?
 
Jelenleg egy rúdtánc iskolánk működik Budán, és egy Pesten - mindkettő franchise tulajdonban van. A Dollhouse Budoir pedig saját tulajdonban van, szintén Pesten.
 
Milyen díjakat, elismeréseket nyert már el eddig a hálózat?
 
A Stevie Awards a világ egyik legelismertebb üzleti díja, idén a Nők az üzleti életben díjra több mint 1200 cég küldte be pályázatát 90 kategóriában, beleértve az Év vezérigazgatója, az Év vállalkozója, Az év vállalata vagy az Év kommunikációs kampánya kategóriában.
A 2012-es Stevie Awards for Women in Business nemzetközi üzleti versenyen a cég bekerült a legjobb hat vállalat közé, Az év vállalata kategóriában (Company of the Year – Consumer Products or Services) végül bronz helyezést ért el, mely nagy örömmel töltött el minket.
 
Forrás: DollhousePirner Alma
Szerkesztő, riporter: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.