Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-12 idő 09:30

A Dollhouse-nál a nőiesség a legfontosabb (II. rész)

A Dollhouse olyan életszemléletet képvisel, melynek középpontjában a nőiesség áll, amelyet rendszeres sporttal, mozgással, és példaértékű életvitellel próbál meg átadni tanítványainak Pirner Alma is, a Dollhouse franchise hálózat egyik tulajdonosa.
 
A Magyar Franchise Szövetség május 26-án megrendezésre került közgyűlésén elismerésben is részesült a Dollhouse táncstúdiók hálózata, rendes taggá válásuk alkalmából. Ezen apróból a Szövetség interjút készített a Dollhouse egyik tulajdonosával, Pirner Almával, melyet az alábbiakban olvashatnak. (II. rész)
 
Mit nyújt a franchise hálózat az átvevők számára? Miért érdemes csatlakozni Önökhöz?
 
A Dollhouse Franchise működése jogvédett tematikán alapul, a leghíresebb, egész országban ismert és elismert rúdtánc - fitness és egzotikus tánc stúdióláncolat.
 
Pirner Alma (Dollhouse)
 
A Franchise-oknak rendelkezésére áll a teljes üzleti modell (elszámoltatás, folyamatok, ellenőrzés), a teljes dokumentációk, pl. bizonylatok, a reklám és marketing, úgy, mint logó, a nyomdai anyagok designja, weboldal. Emellett természetesen megtarthatják a jogvédett tánctanfolyamainkat, edzéseinket, kiválaszthatják a tanárokat.
 
A vásárolt jogokkal vidéken kizárólagosság is jár, vagyis egy vidéki városban egyedüli Franchise üzemeltetőként tevékenykedhet, melyet 5 év után tárgyalunk újra. Egy tréner képzése teljesen díjmentes, de a további trénerek képzésénél is biztosítunk kedvezményt. 
 
Dollhouse Poledance és Pole-fintess Stúdió
 
Franchise képzésünk során az indulásnál maximális segítséget nyújtunk. Oktatást is tartalmaz a Dollhouse Etikáról és Image-ről. A sikeres marketing érdekében pedig Facebook oktatást tartunk, valamint megmutatjuk weboldalunk és a hírlevél-kezelő rendszerünk működését. A Dollhouse Táncstúdiók szolgáltatóinak kedvezményei is elérhetőek a Franchise rendszerben.
 
Mik a hálózat jövőbeni céljai, távlati tervei?
 
A Dollhouse volt Magyarország első rúdtánc-iskolája, és ezt a tendenciát megtartva igyekszünk mindig egy lépéssel mások előtt járni. Folyamatosan figyeljük, milyen újdonságok akadnak, milyen típusú órát lehetne még a rendszerbe beilleszteni, ezért is van, hogy jelenleg 15 féle óratípus közül lehet választani.
A sportos órák mellett a nőiességre helyezett hangsúly miatt folyamatosan új nőiességet fejlesztő képzésekkel foglalkozunk. Itt is egyre újabb és újabb különleges tanfolyamok kerülnek be a repertoárba, mint a csakratánc, vagy a fétis-tanfolyam.
 
 
Úgy érezzük, hogy eljött az ideje annak is, hogy külföldön is megnyíljanak az első Dollhouse stúdiók, ugyanis stúdióink nemzetközi szinten is megállják a helyüket. Sokat segíthet ebben számos nemzetközi kapcsolatunk, így bízom benne, hogy ezt a célt is mielőbb elérjük.
 
Miért csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez? Miért tartja fontosnak, hogy a szakmai szervezet tagja legyen?
 
Nagyon érdekelnek minket a hazai és a nemzetközi franchise hírek, szeretünk mindenről elsőként értesülni. A Magyar Franchise szövetség tagjaként nagyobb rálátásunk nyílik erre, és mi magunk hitelesebbek vagyunk a Franchise értékesítésekor. Természetesen számítunk a szövetség kitűnő szakembereinek felbecsülhetetlen szakmai segítségére is.
 
Forrás: DollhousePirner Alma
Szerkesztő, riporter: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.