Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-29 idő 09:12

A Duna House új irodát nyitott Győrben

A Duna House új zászlót bontott Győrben, a magyar piacon vezető szerepet játszó ingatlanközvetítő cég új partnerrel karöltve nyitott franchise irodát a belvárosi Újkapu utcában. (gyorplusz.hu összeállítás)
 
Papp Rudolf, az iroda értékesítési vezetője szerint a győri tulajdonosok régóta dédelgettek ingatlanpiaci terveket, csak arra vártak, hogy a lehető legjobb márkanév alatt, a lehető legalkalmasabb időben indíthassák el vállalkozásukat. A gazdaság, a beruházási kedv élénkülése meghozta a lakások, családi házak iránti keresletet, a Duna House adatai azt mutatják, az idei tranzakciók száma már most 23 százalékkal meghaladja a tavalyi egész évit. Az árak Budapest és Kecskemét után Győrben a legmagasabbak, a vásárlók átlagosan 170 ezer forintot fizetnek minden négyzetméterért.
 
 
A Duna House az 1850 tájékán épült, gyalogosan is, autóval is könnyen elérhető belvárosi házban központi irodát nyitott, a terv az ügyfelek igénye szerinti terjeszkedés. A terv Papp Rudolf reményei szerint hamarosan valósággá válik, hiszen a piac növekszik, a forgalom gyorsul, a közvetítő irodák egyre nélkülözhetetlenebbek lesznek. A Duna House ajánlatai a sajátja mellett minden más mérvadó portálon is megjelennek, az ingatlant keresők 95 százaléka találkozik velük. Az iroda kényelmet, biztonságot és teljes szolgáltatást nyújt, hitelügyintéző, ügyvéd és energetikai tanácsadó dolgozik együtt a gyakorlott ingatlanos szakemberekkel. A takarékosság is az irodák mellett szól, az eladók és a vevők is többet költenek, ha maguk próbálnak boldogulni a piacon.
 
 
Ez arra a győri ingatlanpiacra is igaz, ahol Papp Rudolf szerint jelenleg szinte minden eladható, leggyorsabban a felújított, 2-3 szobás panellakások és a kisebb, de modern, újszerű téglalakások. A legkedveltebb panelos utcák a Török Ignác és a Szabolcska, a legkedveltebb lakótelepek a szabadhegyi és Marcalváros II. Téglalakások esetében változatlanul Nádorváros és Révfalu a favorit. Ami az árakat illeti, Győr belterületén garzont sem nagyon találni 6-7 millió forint alatt, míg a legdrágább lakások gyakran 40 milliónál többért cserélnek gazdát, nem beszélve a családi házakról.
 
Fotó: Marcali Gábor
Forrás: gyorplusz.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.