Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-29 idő 09:12

A Duna House új irodát nyitott Győrben

A Duna House új zászlót bontott Győrben, a magyar piacon vezető szerepet játszó ingatlanközvetítő cég új partnerrel karöltve nyitott franchise irodát a belvárosi Újkapu utcában. (gyorplusz.hu összeállítás)
 
Papp Rudolf, az iroda értékesítési vezetője szerint a győri tulajdonosok régóta dédelgettek ingatlanpiaci terveket, csak arra vártak, hogy a lehető legjobb márkanév alatt, a lehető legalkalmasabb időben indíthassák el vállalkozásukat. A gazdaság, a beruházási kedv élénkülése meghozta a lakások, családi házak iránti keresletet, a Duna House adatai azt mutatják, az idei tranzakciók száma már most 23 százalékkal meghaladja a tavalyi egész évit. Az árak Budapest és Kecskemét után Győrben a legmagasabbak, a vásárlók átlagosan 170 ezer forintot fizetnek minden négyzetméterért.
 
 
A Duna House az 1850 tájékán épült, gyalogosan is, autóval is könnyen elérhető belvárosi házban központi irodát nyitott, a terv az ügyfelek igénye szerinti terjeszkedés. A terv Papp Rudolf reményei szerint hamarosan valósággá válik, hiszen a piac növekszik, a forgalom gyorsul, a közvetítő irodák egyre nélkülözhetetlenebbek lesznek. A Duna House ajánlatai a sajátja mellett minden más mérvadó portálon is megjelennek, az ingatlant keresők 95 százaléka találkozik velük. Az iroda kényelmet, biztonságot és teljes szolgáltatást nyújt, hitelügyintéző, ügyvéd és energetikai tanácsadó dolgozik együtt a gyakorlott ingatlanos szakemberekkel. A takarékosság is az irodák mellett szól, az eladók és a vevők is többet költenek, ha maguk próbálnak boldogulni a piacon.
 
 
Ez arra a győri ingatlanpiacra is igaz, ahol Papp Rudolf szerint jelenleg szinte minden eladható, leggyorsabban a felújított, 2-3 szobás panellakások és a kisebb, de modern, újszerű téglalakások. A legkedveltebb panelos utcák a Török Ignác és a Szabolcska, a legkedveltebb lakótelepek a szabadhegyi és Marcalváros II. Téglalakások esetében változatlanul Nádorváros és Révfalu a favorit. Ami az árakat illeti, Győr belterületén garzont sem nagyon találni 6-7 millió forint alatt, míg a legdrágább lakások gyakran 40 milliónál többért cserélnek gazdát, nem beszélve a családi házakról.
 
Fotó: Marcali Gábor
Forrás: gyorplusz.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.