Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-12 idő 11:52

A DynEd jelentős szerződést kötött a kolumbiai kormánnyal

A Servicio Nacional Educativo de Aprendizaje (SENA) szerződést kötött a Dyned-del a Nemzeti Felnőttképzési program angol nyelvi tesztjeinek és nyelvvizsgáinak lebonyolítására.
Több, mint 1,2 millió felnőtt tanuló angol nyelvtudásának szintjét ezentúl a DynEd Placement Test-jének segítségével fogják felmérni. A tanulók ezt követően vehetnek részt a SENA online és osztálytermi nyelvtanfolyamain. A tanfolyamok végeztével a DynEd Proficiency Test segítségével történik majd az angol nyelvvizsga lebonyolítása, és a tanulók a DynEd által kibocsátott oklevelet kapnak, mely megfelel a nálunk is használt Európai Egységes Nyelvi Keretrendszernek.
 
A SENA a Kolumbiai kormány nemzeti ügynöksége, melynek feladata továbbképzések szervezése a kolumbiai állampolgárok számára. Ennek keretében nyújt online és osztálytermi nyelvi képzéseket is.
A szerződést két hónapos fejlesztő munka előzte meg, melynek során a DynEd tesztelési eszközeit adaptálták a SENA és a kolumbiai kormány elvárásaihoz.


Magyarországon is elérhető


Mind a szintfelmérő Placement Test, mind a nyelvvizsgához használt DynEd Proficiency Test elérhető Magyarországon is. Akár már 20 órás DynEd tanfolyamot követően bárki költségmentesen nemzetközi akreditált nyelvvizsgát tehet a DynEd-nél, mely a Magyarországon is használt Európai Nyelvvizsga Keretrendszernek felel meg. A nyelvvizsga szintek az összes nyelvtudási szintet - A1-től egészen C2-ig – felölelik.


A DynEd franchise partnereit keresi Magyarországon is!


A DynEd partnereit keresi Magyarországon. Ön is forgalmazója lehet a DynEd termékeinek, melyek minősége messze a konkurencia felett áll.  A DyNed lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy alacsony kezdeti befektetési összeggel  bekapcsolódjon a magyarországi angol nyelvoktatási piacba.

A részletekről szívesen adunk további felvilágosítást!
 
Kapcsolatfelvétel:
 
Daróczi Zoltán
CTI Education Kft.
Oktatási Menedzser
20/ 278 1942
daroczi@ctiedu.hu
www.ctiedu.hu
www.dyned.hu
 
Forrás: www.dyned.com

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.