Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-12 idő 11:52

A DynEd jelentős szerződést kötött a kolumbiai kormánnyal

A Servicio Nacional Educativo de Aprendizaje (SENA) szerződést kötött a Dyned-del a Nemzeti Felnőttképzési program angol nyelvi tesztjeinek és nyelvvizsgáinak lebonyolítására.
Több, mint 1,2 millió felnőtt tanuló angol nyelvtudásának szintjét ezentúl a DynEd Placement Test-jének segítségével fogják felmérni. A tanulók ezt követően vehetnek részt a SENA online és osztálytermi nyelvtanfolyamain. A tanfolyamok végeztével a DynEd Proficiency Test segítségével történik majd az angol nyelvvizsga lebonyolítása, és a tanulók a DynEd által kibocsátott oklevelet kapnak, mely megfelel a nálunk is használt Európai Egységes Nyelvi Keretrendszernek.
 
A SENA a Kolumbiai kormány nemzeti ügynöksége, melynek feladata továbbképzések szervezése a kolumbiai állampolgárok számára. Ennek keretében nyújt online és osztálytermi nyelvi képzéseket is.
A szerződést két hónapos fejlesztő munka előzte meg, melynek során a DynEd tesztelési eszközeit adaptálták a SENA és a kolumbiai kormány elvárásaihoz.


Magyarországon is elérhető


Mind a szintfelmérő Placement Test, mind a nyelvvizsgához használt DynEd Proficiency Test elérhető Magyarországon is. Akár már 20 órás DynEd tanfolyamot követően bárki költségmentesen nemzetközi akreditált nyelvvizsgát tehet a DynEd-nél, mely a Magyarországon is használt Európai Nyelvvizsga Keretrendszernek felel meg. A nyelvvizsga szintek az összes nyelvtudási szintet - A1-től egészen C2-ig – felölelik.


A DynEd franchise partnereit keresi Magyarországon is!


A DynEd partnereit keresi Magyarországon. Ön is forgalmazója lehet a DynEd termékeinek, melyek minősége messze a konkurencia felett áll.  A DyNed lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy alacsony kezdeti befektetési összeggel  bekapcsolódjon a magyarországi angol nyelvoktatási piacba.

A részletekről szívesen adunk további felvilágosítást!
 
Kapcsolatfelvétel:
 
Daróczi Zoltán
CTI Education Kft.
Oktatási Menedzser
20/ 278 1942
daroczi@ctiedu.hu
www.ctiedu.hu
www.dyned.hu
 
Forrás: www.dyned.com

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?