Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-28 idő 13:56

A DynEd megtalálta első akadémiai partnerét Magyarországon

Február elsejétől a Kőrösi Csoma Sándor kéttannyelvű gimnázium Magyarországon elsőként csatlakozoik a DynEd English Learning Solutions angol oktatási rendszerhez. A csatlakozást a Kőrösi Csoma Sándor Ifjúsági Klub Alapítvány több, mint egymillió forintos támogatása tette lehetővé.
A DynEd angol nyelvoktatási rendszere az egyetlen olyan szoftverre épülő módszertan, amit oktatási minisztériumok és egyetemi tanszékek is elismernek. Így pl. Törökországban több, mint 13 millió általános és középiskolás tanuló kizárólag a DynEd multimédiás anyagát használva tanulja az angol nyelvet. A környező országok közül Csehországban az idei évben már több, mint 100 iskolában tesztelik a módszert.
 
A szabadalmakkal védett módszer a kaliforniai DynEd Inc. fejlesztése, amely az agy működési tulajdonságaira alapozva tanítja az angol nyelvet. 1987 óta fejlesztik agykutatók, informatikusok, oktatási szakemberek részvételével.
 
A DynEd folyamatosan keresi franchise partnereit is. A franchise partner elsősorban az értékesítésért felel, ezért az ideális partnerek nem nyelviskolák, hanem jó kapcsolatokkal rendelkező vállalkozások, magánszemélyek. Az oktatás minőségének ellenőrzését és a nyelvtanárok továbbképzését minden franchise partner számára a CTI Education Kft. végzi.
 
A DynEd ezzel óriási lehetőséget kínál azoknak, akik kívülről – tehát nem nyelviskolaként – szeretnének egy részt kihasítani a nyelvoktatás biztos piacából.
 
Virtuális kiállító: CTI Education Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.