Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-28 idő 13:56

A DynEd megtalálta első akadémiai partnerét Magyarországon

Február elsejétől a Kőrösi Csoma Sándor kéttannyelvű gimnázium Magyarországon elsőként csatlakozoik a DynEd English Learning Solutions angol oktatási rendszerhez. A csatlakozást a Kőrösi Csoma Sándor Ifjúsági Klub Alapítvány több, mint egymillió forintos támogatása tette lehetővé.
A DynEd angol nyelvoktatási rendszere az egyetlen olyan szoftverre épülő módszertan, amit oktatási minisztériumok és egyetemi tanszékek is elismernek. Így pl. Törökországban több, mint 13 millió általános és középiskolás tanuló kizárólag a DynEd multimédiás anyagát használva tanulja az angol nyelvet. A környező országok közül Csehországban az idei évben már több, mint 100 iskolában tesztelik a módszert.
 
A szabadalmakkal védett módszer a kaliforniai DynEd Inc. fejlesztése, amely az agy működési tulajdonságaira alapozva tanítja az angol nyelvet. 1987 óta fejlesztik agykutatók, informatikusok, oktatási szakemberek részvételével.
 
A DynEd folyamatosan keresi franchise partnereit is. A franchise partner elsősorban az értékesítésért felel, ezért az ideális partnerek nem nyelviskolák, hanem jó kapcsolatokkal rendelkező vállalkozások, magánszemélyek. Az oktatás minőségének ellenőrzését és a nyelvtanárok továbbképzését minden franchise partner számára a CTI Education Kft. végzi.
 
A DynEd ezzel óriási lehetőséget kínál azoknak, akik kívülről – tehát nem nyelviskolaként – szeretnének egy részt kihasítani a nyelvoktatás biztos piacából.
 
Virtuális kiállító: CTI Education Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.