Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-01 idő 12:25

A Flórián üzletközpontban is Bubbles mosoda nyitott

A legújabb Bubbles egység múlt pénteken, a III. kerület Flórián üzletközpontban nyitott meg a nagyközönség előtt, és ezzel 21-re növelte az önkiszolgáló mosodáinak a számát.
Ezzel együtt összesen 4 Bubbles önkiszolgáló mosoda található meg a kerületben. Az új üzlet a már jól ismert Bubbles üzleti modell alapján készült el. Az üzletben összes 7 gép segíti a vendégeket, amelyből 4 mosógép és 3 szárítógép.
Természetesen a legújabb fejlesztéseket is megkapta az üzlet, hogy a vendégek zavartalanul, jó minőségben tudják igénybe venni a szolgáltatásokat. A megszokottak szerint a mosáshoz a mosó-, öblítő és egyéb vegyszerek adagolása automatikus.
A többi üzlethez hasonlóan a fizetést a Bubbles által fejlesztett érintőképernyős automata segíti.
Hamarosan újabb Bubbles üzlet nyílik, így akit érdekel, hol találkozhat  a következő üzletel, akkor figyelje a Bubbles facebook oldalát.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.