Hírek, aktualitások

dátum 2018-01-18 idő 16:35

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv

A Franchise Börze ideje alatt az érdeklődők 25%-os kedvezménnyel, 3.000 Ft-os áron juthatnak hozzá az alapvető ismereteket tartalmazó Franchise Vállalkozás című könyvhöz.

A kiadvány a franchise alapfogalmait írja le szakszerűen és minden vállalkozó szellemű olvasó számára érthető módon.

A kötet első része a franchise vállalkozási forma létrehozásának és működtetésének főbb szakmai ismereteit írja le, a második része hazánk legnagyobb franchise rendszereinek bemutatását taglalja, a harmadik rész pedig kitér a franchise etikai normáira, előírásaira, jogi kötelezettségeire és következményeire is.
Az olvasó a hazai franchise-irodalom legfontosabb összefoglaló munkáját tartja kezében, melyet sikerrel forgathat a magyar piacon működő közel 350 franchise hálózat menedzsmentje, és a nagyjából 20 ezer, átvevő partnerként működő vállalkozó, és mindazok, akik érdeklődnek a franchise vállalkozások, a franchise vállalkozási forma iránt.

Szerzők: dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség Főtitkára és dr. Darázs Lénárd a Magyar Franchise Szövetség Etikai és Jogi Bizottság elnöke, ügyvéd, egyetemi docens (ELTE)

A Franchise Börzét február 1-én rendezi meg a Magyar Franchise Szövetség. A kiállítás célja a a piaci résztvevők egymásra találásnak elősegítése. A látogatók több mint húsz kiállítói standon ismerkedhetnek a már működő hálózatok tevékenységével és az esetleges csatlakozás lehetőségeivel. Emellett szakmai programokkal, kerekasztal beszélgetéssel is segítjük a franchise iránt érdeklődők témában történő eligazodását. 

A Franchise Börzén való részvétel látogatói regisztrációval ingyenes.
Regisztráljon most!

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Logisztikai konferencia az Akvárium Klubban
dátum 2018-02-20 idő 13:20

Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában címmel egész napos konferenciát tart a Logi-Kom Kft. február 27-én.

Összerúgta a port a McDonald's egy indiai partnerével
dátum 2018-02-19 idő 13:18

Óva inti vendégeit 169 éttermének látogatásától a McDonald's.

Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group
dátum 2018-02-15 idő 09:25

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze
dátum 2018-02-09 idő 15:53

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében lebonyolított hiánypótló rendezvényen több mint két tucat hálózat mutatkozott be és a látogatók száma is meghaladta a 400-at.