Hírek, aktualitások

dátum 2018-01-18 idő 16:35

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv

A Franchise Börze ideje alatt az érdeklődők 25%-os kedvezménnyel, 3.000 Ft-os áron juthatnak hozzá az alapvető ismereteket tartalmazó Franchise Vállalkozás című könyvhöz.

A kiadvány a franchise alapfogalmait írja le szakszerűen és minden vállalkozó szellemű olvasó számára érthető módon.

A kötet első része a franchise vállalkozási forma létrehozásának és működtetésének főbb szakmai ismereteit írja le, a második része hazánk legnagyobb franchise rendszereinek bemutatását taglalja, a harmadik rész pedig kitér a franchise etikai normáira, előírásaira, jogi kötelezettségeire és következményeire is.
Az olvasó a hazai franchise-irodalom legfontosabb összefoglaló munkáját tartja kezében, melyet sikerrel forgathat a magyar piacon működő közel 350 franchise hálózat menedzsmentje, és a nagyjából 20 ezer, átvevő partnerként működő vállalkozó, és mindazok, akik érdeklődnek a franchise vállalkozások, a franchise vállalkozási forma iránt.

Szerzők: dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség Főtitkára és dr. Darázs Lénárd a Magyar Franchise Szövetség Etikai és Jogi Bizottság elnöke, ügyvéd, egyetemi docens (ELTE)

A Franchise Börzét február 1-én rendezi meg a Magyar Franchise Szövetség. A kiállítás célja a a piaci résztvevők egymásra találásnak elősegítése. A látogatók több mint húsz kiállítói standon ismerkedhetnek a már működő hálózatok tevékenységével és az esetleges csatlakozás lehetőségeivel. Emellett szakmai programokkal, kerekasztal beszélgetéssel is segítjük a franchise iránt érdeklődők témában történő eligazodását. 

A Franchise Börzén való részvétel látogatói regisztrációval ingyenes.
Regisztráljon most!

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.