Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-01 idő 15:32

A győri borkereskedés a Borháló nyugati bástyája (videó)

Március 28-án (pénteken) nyitotta meg kapuit a Borháló borkereskedés Győrben. „Az üzlet, az országszerte már közel negyven bolttal rendelkező franchise hálózat nyugati terjeszkedésének bástyája.” - hangzott el a GyőrPlusz TV összeállításában.
 
Az üzlet különlegessége, hogy itt nagy kiszerelésben, üvegben, másfél literes üvegben, vagy pet-palackban vásárolhatják meg borkedvelők kedvenc nedűjüket.
 
 
„Nagyon nagy sikere van a Borhálónak a termelők körében.” - mondta Horváth Bence, a Borháló Győr üzletvezetője. „A palackos borok dugódíját, magát a palackot, és az eladás köré fonódó marketing díjakat nem kell megfizetnie a vásárlónak, csakis a jó minőségű borokért fizet. A borok literenkénti árai 590 és 1500 Forint között alakulnak a kereskedésünkben. Ezek nagyon versenyképes árak ezen a piacon.” - hangoztatta Sztanity Szilárd, a Borháló Győr másik üzletvezetője.
 
 
Az üzlet széles körű kínálata mellett borkóstolókkal, és egyéb programokkal is várja a későbbiekben a győri, Pálffy utca 3. szám alá (a Nemzeti Színháztól 100 méterre) látogatókat.
 

A Borháló franchise

 
A 2013-as Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata díjat a Borháló borkereskedés kapta meg a Magyar Franchise Szövetség gálavacsoráján. A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán. Ezt követően, 2013 első felében Budapest környékén nyíltak Borháló borkereskedések (Vácott, Budakeszin, Solymáron, Budaörsön, Érden), majd egyre több vidéki várost, Miskolcot, Debrecent, Pécset, Kecskemétet is meghódított a koncepció. Jelenleg 21 egységük működik és tavaszig további hat üzlet kerül majd átadásra. 
 
 
A hálózat Kelet- és Nyugat-Magyarországon egyaránt dinamikus intenzitással növekszik. Célkitűzése az idei évre, hogy szervezeti megerősítés mellett év végére teljes országos lefedettséget, ismertséget érjen el.
 
ViFe
Forrás: franchise.hu; Borháló Győr Facebook-profil; Youtube; GyőrPlusz TV

 

Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.