Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-09 idő 08:55

A Hertz International és a Turizmus Kft. fotópályázatot hirdet autósoknak

Ki örökítette meg a legszebb látványt autójából? Erre keresik a szervezők a választ új játékukban. 

 

 

Most is erre bíztatnak mindenkit!  Autózzanak nyitott szemmel, és ha valami szemet gyönyörködtetőt, vagy akár vicceset látnak, fotózzák le (Természetesen úgy, hogy ügyelnek saját és mások biztonságára!) és küldjék be az alábbiak szerint eljárva! 

Az autóból készült képeket a fotopalyazat@turizmus.com címre várják (max 1920 pixel szélesség és max 6 MB), egy kontaktszemély (+cégnév) és az elérhetőségek megadásával. Egy cégtől több ember is nevezhet.

Beküldési határidő: május 23.

Szavazás: május 25. – június 14.

Eredményhirdetés: június 15.

Valamennyi fotót közzétesszik a Turizmus.com Facebook oldalán, külön galériában, ahol lehet majd rájuk szavazni, és ugyanerre buzdítani az ismerősöket, kollégákat.

 

 

A legtöbb szavazatot kapott győztes fotós értékes nyereményben részesül, amely egy 250 euró értékű (hazai vagy nemzetközi) autóbérlési voucher a HERTZ International felajánlásában.

A verseny csak a turisztikai szektorban tevékenykedő cégeknek, vagy magánszemélyeknek szól, ezt kérjük igazolni majd a nevezésnél is!

Vigyázz, kész, katt!

forrás: turizmus.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.