Hírek, aktualitások

dátum 2015-08-28 idő 09:40

A héten még megkóstolható a kenyér fagyi

A Levendula Kézműves Fagylaltozó már korábban is előállt első hallásra talán szokatlan ízvilágú fagylaltokkal, nagy népszerűségét - egyebek mellett - ennek is köszönheti. A tavaly megalkotott kenyér ízű fagyijuknak rövid idő is elegendő volt, hogy csatlakozzon a többi kedvelt különlegesség körébe. Augusztus 20. alkalmából, - egy másfél hetesre tervezett akció keretében - most újból megkóstolható a fagylaltkreáció.
 
Levendula - Kenyér fagylalt
 
Az újdonságok kedvelőinek még ezen a héten lesz lehetőségük kipróbálni a kenyér fagylaltot, mely a Levendula minden egységében megtalálható. A megszokott ízekre vágyók pedig természetesen ezekben a napokban is számos egyéb fagyi közül válogathatnak, amennyiben ellátogatnak a lila biciklis üzletek valamelyikébe.  
 

A Levendula Kézműves Fagyalaltozó a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, és Ön is szeretne átvevővé válni, további információkért írjon az uzletfejlesztes@levendulafagylaltozo.hu e-mail címre.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.