Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-03 idő 09:34

A héten nyílik meg a 3. Stilianos babauszoda

Vasárnap háromra bővül a Stilianos babauszoda hálózat egységeinek száma. Budapest 16 kerület, illetve Dunakeszi után, Szigetszentmiklóson is lesz Stilianos babauszoda.

Aprólékos és precíz előkészületeket követően vasárnaptól a hálózat második franchise partnere is várja majd az úszni tanuló babákat és lelkes szülőket.  A Stilianos babauszoda hálózat hazánkban egyedülálló, ideális úszási feltételeket biztosít a kisgyermekeknek.

A Stilianos babauszoda franchise 

A hálózat koncepcióját, a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű babaúszás foglalkozásra építette. A Stilianos babauszoda egyedülálló babaúszás programmal, foglalkozással várja a kisgyermekeket, melyek során a hangsúly az apróságok vízben történő játékos fejlesztésén van.

Ennek köszönhetően a gyerekek nagy fokú fejlődést érnek el; javul a motorikus készségük, izomzatuk mozgékonysága és az egyensúlyérzékük egyaránt. A babák az órák során megbarátkoznak a vízzel, megtanulnak magabiztosan mozogni a közegben, valamint az életmentés is fontos szerepet kap a foglalkozásokon.

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.