Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-03 idő 09:34

A héten nyílik meg a 3. Stilianos babauszoda

Vasárnap háromra bővül a Stilianos babauszoda hálózat egységeinek száma. Budapest 16 kerület, illetve Dunakeszi után, Szigetszentmiklóson is lesz Stilianos babauszoda.

Aprólékos és precíz előkészületeket követően vasárnaptól a hálózat második franchise partnere is várja majd az úszni tanuló babákat és lelkes szülőket.  A Stilianos babauszoda hálózat hazánkban egyedülálló, ideális úszási feltételeket biztosít a kisgyermekeknek.

A Stilianos babauszoda franchise 

A hálózat koncepcióját, a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű babaúszás foglalkozásra építette. A Stilianos babauszoda egyedülálló babaúszás programmal, foglalkozással várja a kisgyermekeket, melyek során a hangsúly az apróságok vízben történő játékos fejlesztésén van.

Ennek köszönhetően a gyerekek nagy fokú fejlődést érnek el; javul a motorikus készségük, izomzatuk mozgékonysága és az egyensúlyérzékük egyaránt. A babák az órák során megbarátkoznak a vízzel, megtanulnak magabiztosan mozogni a közegben, valamint az életmentés is fontos szerepet kap a foglalkozásokon.

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.