Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-26 idő 08:45

A High Care Cosmetics franchise hálózata országos nyílt napot tartott

Immár hagyomány, hogy a High Care franchise üzletei minden tavasszal országos nyílt napot tartanak. Az idén április 16-án, szombaton várták törzsvendégeiket és az új vendégeket.

Idén már országszerte huszonegy üzlet várta az érdeklődőket a nyílt napon. Az üzletekbe látogató vendégek megismerhették legújabb kezeléseinket, termékeinket. Akciósan  kínálták arc-és testápoló készítményeiket, illetve kedvezménnyel vásárolhatták meg a 2016. évi  tavaszi-nyári kezelési ajánlókban szereplő arc vagy test kezelési kúrákat.

A kezdeményezés sikeres volt, hiszen sokan ellátogatottak a szalonokba és ismerkedtek az új arcápoló, testápoló és étrendkiegészítő termékekkel és az arc és test kezelésekkel.

A High Care Cosmetics március 19-én – szombaton – tartotta országos franchise tréningjét Budapesten. A felkészítőnek a Danubius Hotel Hélia adott otthont, melyen részt vettek a franchise Centerek és Stúdiók tulajdonosai, dolgozói. Itt mutatták be először az új termékeket, új kezeléseket részükre és egyben a hasznos szakmai információkkal, gyakorlati bemutatókkal már az áprilisi országos nyílt napra készültek fel.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?