Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-03 idő 10:07

A High-Care összehozta Berki Krisztiánt és a Barcát

Június közepén, egyedülálló, forradalmi technológiával bíró, az élsportolók rehabilitációjában kiemelkedő eredményeket nyújtó regenerációs rendszert és készüléket mutattak be a High-Care-nél: a VacuSport-ot. A rendezvénynek a fővárosi Aquincum Hotel adott otthont.
 
Rudolf Weyergans professzor, a Weyergans High-Care AG cégvezetője, a készülék kifejlesztője előadásában elmondta, hogy nemcsak az edzések utáni, valamint a sérüléseket követő regeneráció lesz a VacuSporttal rövidebb, hanem a versenyzők általános teljesítőképessége is javul.
Hozzátette: a VacuSport készüléket négy éve az FC Barcelona labdarúgócsapatánál is használják, és azt tapasztalták, hogy Messi, Puyol vagy Iniesta harmadannyi idő alatt épült fel a sérüléséből, mint korábban, más eljárással.
 
 
A magyar élversenyzők közül elsőként a lólengés londoni olimpiai bajnoka, Berki Krisztián próbálta ki a készüléket a helyszínen. Ő már több hónapja használja a VacuSportba is beépített oxigénion terápiás készüléket, s ezentúl a váltakozó vákuum terápiát (IVT) is használni fogja felkészülése során. 
Berki Krisztiánon kívül megtisztelte a rendezvényt még két olimpiai bajnok, Dr. Magyar Zoltán és Martinek János is.
 

A High-Care franchise

A High-Care Center egy olyan speciális intézmény, mely a szépség, a testápolás és az egészség alapjain nyugszik, s egyben egészségügyi és testkezeléseket, aktív táplálék kiegészítőket biztosít vendégeinek.

Mindezt egy jól működő franchise rendszer keretében kínálja, mely biztosítja az összes érdekelt fél piaci védelmét, és így a leghatékonyabb befektetési megtérülést. Az speciális, szabadalmaztatott eljárások biztosítják az egyediségét a kozmetikai piacon.

A High-Care a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: high-care.hu

 

Virtuális kiállító: High-Care Cosmetics Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.