Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-12 idő 09:20

A hűtlen szerető - Valentin napi akció

Az akció keretében 2015. február 6. és 22. között két azonos értékű virágzó növény vásárlása esetén az egyik árából 50 százalék kedvezményt ad az Oázis kertészet áruházaiban.
 
Eltérő értékű virágzó növények vásárlása esetén a kisebb értékű növény árából adnak 50 százalék kedvezményt. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, és nem vonatkozik a virághagymákra- és magokra, valamint a leértékelt növényekre.
 
Mivel vegyem le a lábáról?
 
„Mivel szoktad meglepni szíved hölgyét? Ugye ez mindig fejtörést okoz. Pedig nem kell túlzásokba esni, a szerelem ünnepe nem a drága ajándékokról és a fényűzésről szól. Ilyenkor egy apró figyelmességgel is jelezhetjük kedvesünknek, mennyire fontos nekünk. A legtöbb nő nem vágyik többre egy szép virágnál és egy doboz bonbonnál, ám ha valami igazán emlékezetest szeretnénk adni, a kettesben töltött, romantikus vacsora a legjobb választás.
 
 
Szentimentális ábrándjainkról árulkodjon egy romantikus vonalú hibiszkusz. Őrjítő szenvedélyünket mondja el helyettünk egy emblematikus virág, a vörös rózsa. Ha szerelmünk tiszta, mint a hegyi kristály, jelképezzük ezt egy csodálatos fénytörésű lepkeorchideával. A vad vágyak nagykövete csakis egy érzéki sziromformájú virág, a flamingóvirág lehet. Mély és őszinte érzelmeinket tolmácsolja egy tűzpiros begónia.”
 
Forrás: oazis.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.