Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-12 idő 09:20

A hűtlen szerető - Valentin napi akció

Az akció keretében 2015. február 6. és 22. között két azonos értékű virágzó növény vásárlása esetén az egyik árából 50 százalék kedvezményt ad az Oázis kertészet áruházaiban.
 
Eltérő értékű virágzó növények vásárlása esetén a kisebb értékű növény árából adnak 50 százalék kedvezményt. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, és nem vonatkozik a virághagymákra- és magokra, valamint a leértékelt növényekre.
 
Mivel vegyem le a lábáról?
 
„Mivel szoktad meglepni szíved hölgyét? Ugye ez mindig fejtörést okoz. Pedig nem kell túlzásokba esni, a szerelem ünnepe nem a drága ajándékokról és a fényűzésről szól. Ilyenkor egy apró figyelmességgel is jelezhetjük kedvesünknek, mennyire fontos nekünk. A legtöbb nő nem vágyik többre egy szép virágnál és egy doboz bonbonnál, ám ha valami igazán emlékezetest szeretnénk adni, a kettesben töltött, romantikus vacsora a legjobb választás.
 
 
Szentimentális ábrándjainkról árulkodjon egy romantikus vonalú hibiszkusz. Őrjítő szenvedélyünket mondja el helyettünk egy emblematikus virág, a vörös rózsa. Ha szerelmünk tiszta, mint a hegyi kristály, jelképezzük ezt egy csodálatos fénytörésű lepkeorchideával. A vad vágyak nagykövete csakis egy érzéki sziromformájú virág, a flamingóvirág lehet. Mély és őszinte érzelmeinket tolmácsolja egy tűzpiros begónia.”
 
Forrás: oazis.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.