Hírek, aktualitások

dátum 2015-03-31 idő 09:54

A jövőben a németországi McDonald's éttermekben felszolgálják majd az ételt

A csökkenő árbevétel és az apadó vendégszám változtatásra készteti a gyorsétteremlánc német egységeit. A McDonald's számos új ötletet vizsgált meg, melyekkel változtatni akarnak nemcsak az egységek megjelenésén és berendezésén, hanem a hatékonyság növelése érdekében a rendelés és kiszolgálás folyamatán is. (Reuters összeállítás)
 
A változások bevezetése, a hatékonyságnövelés iránya teljesen egybecsengenek a cég frissen kinevezett vezérigazgatójának eddigi munkásságával, céljaival. Március 1-jével távozott posztjáról 
Don Thompson vezérigazgató. Az új kinevezett a cég eddigi fő márkamenedzsere, Steve Easterbrook ügyvezető alelnök lett.
Easterbrook közel 25 éve dolgozik a cégnél, volt a McDonald's európai igazgatója is, és többek között a marketing megújításával, menü innovációval és digitális fejlesztéssel foglalkozott eddig.
 
 
A jövőben a stratégiailag fontos, németországi éttermekben felszolgálják majd az ételt, és házhozszállításban is gondolkodnak. A McDonald's németországi ügyvezetője szerint három éven belül a vendégek digitálisan is rendelhetnek, a menüket saját ízlésüknek megfelelően alakíthatják, egyénre szabhatják.
 
A frankfurti repülőtéren működő McDonald's évente 1 millió vendéget szolgál ki. Mostantól a vendégek kérhetik ételük asztalhoz való felszolgálását is egy digitális rendszer segítségével. Ezt a szolgáltatást már számos éttermében tesztelte korábban is a McDonald's, mondta el a Reuters-nek a cég szóvivője.
Németország egy kihívásokkal teli piac a gyorséttermi láncok számára. A fogyasztó vendégek többsége egészségtudatosan táplálkozó, ugyanakkor árérzékeny kategóriába sorolható.
 
Forrás: Reuters.com
Szerkesztő: Georgina Prodhan
Szerző: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.