Hírek, aktualitások

dátum 2015-03-31 idő 09:54

A jövőben a németországi McDonald's éttermekben felszolgálják majd az ételt

A csökkenő árbevétel és az apadó vendégszám változtatásra készteti a gyorsétteremlánc német egységeit. A McDonald's számos új ötletet vizsgált meg, melyekkel változtatni akarnak nemcsak az egységek megjelenésén és berendezésén, hanem a hatékonyság növelése érdekében a rendelés és kiszolgálás folyamatán is. (Reuters összeállítás)
 
A változások bevezetése, a hatékonyságnövelés iránya teljesen egybecsengenek a cég frissen kinevezett vezérigazgatójának eddigi munkásságával, céljaival. Március 1-jével távozott posztjáról 
Don Thompson vezérigazgató. Az új kinevezett a cég eddigi fő márkamenedzsere, Steve Easterbrook ügyvezető alelnök lett.
Easterbrook közel 25 éve dolgozik a cégnél, volt a McDonald's európai igazgatója is, és többek között a marketing megújításával, menü innovációval és digitális fejlesztéssel foglalkozott eddig.
 
 
A jövőben a stratégiailag fontos, németországi éttermekben felszolgálják majd az ételt, és házhozszállításban is gondolkodnak. A McDonald's németországi ügyvezetője szerint három éven belül a vendégek digitálisan is rendelhetnek, a menüket saját ízlésüknek megfelelően alakíthatják, egyénre szabhatják.
 
A frankfurti repülőtéren működő McDonald's évente 1 millió vendéget szolgál ki. Mostantól a vendégek kérhetik ételük asztalhoz való felszolgálását is egy digitális rendszer segítségével. Ezt a szolgáltatást már számos éttermében tesztelte korábban is a McDonald's, mondta el a Reuters-nek a cég szóvivője.
Németország egy kihívásokkal teli piac a gyorséttermi láncok számára. A fogyasztó vendégek többsége egészségtudatosan táplálkozó, ugyanakkor árérzékeny kategóriába sorolható.
 
Forrás: Reuters.com
Szerkesztő: Georgina Prodhan
Szerző: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.