Hírek, aktualitások

dátum 2017-12-01 idő 11:49

A KFC piacra dobott egy szappant, amitől kézmosás után rántott csirke illatú lesz a kezed

A KFC szinte minden nagyobb éttermében van egy vagy több kézmosó, hogy a rántott csirke kézzel történő elfogyasztása utána megmoshassuk a kezünket. Mert aki evett már meg kézzel sok rántott húst, (gyakorlatilag mindenki Magyarországon) az tudja, hogy dzsuvás kézzel távozni egy étteremből elég frusztráló tud lenni.

Japánban a KFC kitalálta, hogy az igazi rajongók a rántott hús illatát még a kézmosás után is szeretnék magukon érezni, ezért kifejlesztettek 11 titkos fűszer felhasználásával egy olyan szappant, ami ha vizet ér, rántott csirke illatot áraszt.

Az akció még közel sem nevezhető globálisnak, hiszen Japánban is mindössze 100 felhasználó próbálhatta ki a különleges szappant. Ők valószínűleg pár órán keresztül érezhették magukon az ebédjük illatát. A kérdés már csak az, hogy ki akarná, hogy a keze órákon keresztül ételszagú legyen?!

Forrás: 24.hu, Daily Mailvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.