Hírek, aktualitások

dátum 2015-08-17 idő 09:36

A KFC rózsaszín és fekete szendvicseket dob piacra Kínában

A gyorsétterem lánc múlt héten mutatta be a "Rose Cheese Chicken Leg Burger" (Rózsaszín sajt csirkecomb szendvics) névre keresztelt, rózsaszínű zsemléből készülő burgert, és a "Black Diamond Bacon Spicy Chicken Leg Burger" (Fekete gyémánt szalonnás pikáns csirkecomb szendvics) nevű, -természetesen fekete zsemléből készülő- szendvicseit.
 
Fekete rózsaszín szendvics a Kníai KFC-ben
 
Nem ez az első alkalom, hogy a KFC Kínában túl a hagyományos észak-Amerikai menün kívül helyi vendégek ízlésének megfelelően bővíti kínálatát. Egyik korábbi alkalommal például tortillába csavart rizs congee-t szolgáltak fel az étteremben.
Legújabb promóciójuk kapcsán fellendülésben bíznak, az elmúlt negyedévben 10%-ot esett a forgalmuk.
 
forrás: www.upi.com/


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.