Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-29 idő 09:28

A KiwiSun koncepció már 25 egységgel rendelkezik

„Szerintünk a szoláriumozás nem csupán néhány perces szolgáltatás, valami több. A KiwiSun koncepciót az évtizedes tapasztalattal rendelkező Black Care Szoláriumgyártó cég keltette életre. Célja volt, hogy megalkossa a minden szempontból tökéletes szolárium szalont” – olvasható bemutatkozásában a koncepció weboldalán.
 
A hálózatunk sikere alapos háttérmunka eredménye, melyet számos szakemberből álló team, hosszú évek alatt dolgozott ki (reklámpszichológusok, dizájnerek, marketing szakemberek, mérnökök és szoláriumszalon tulajdonosok fogtak össze a feladat megvalósításra). Szándék volt egy olyan miliő kialakítása, amely azt a néhány percet örömteli pillanattokká varázsolja. A stúdiók belső megjelenése az emberi érzékszervekre hat.
 
 

A KiwiSun és a franchise

 
A franchise hálózatok előnyei világszerte ismertek számos területen. Egy franchise partner hírnevet és hitelességet kap a kezébe. A rendszer előnye, hogy mindjárt egy kipróbált és sikeres rendszer részeként kezdhet működni, így a szakmában esetleg kevésbé jártas befektető számára is megnyílik az esély a sikeres vállalkozásra, hiszen az egyes lépéseket valaki már kitanulmányozta, kitapasztalta, működővé tette a rendszert. A hálózat gazdája mindig ott áll az üzemeltető mellett. Egy hálózati tag gépparkját a gyártó 5 évente visszavásárolja és új modellre cseréli. 
 
 
A KiwiSun-ban területi lefedettség védelmet élveznek az egyes stúdiók, így nem zavarják egymás működését. Minden partner rendelkezik egy körzettel, amit ő lát el kizárólagosan szolgáltatásával. A hálózati tagok a központi marketing előnyeit is élvezhetik. 
 
A rendszer természetesen ezen kívül is segítséget nyújt tagjai részére, kezdve a részletes piackutatástól, a reklámokon át, egészen a folyamatos képzésig. Bizonyított, hogy a vendégek jobban bíznak egy már bevált hálózatban, melynek mind arculatában, mind árában és szolgáltatásaiban minden egyes tagja megegyezik. A szalonok kialakítása szigorú arculati kézikönyv alapján történik, melynek teljes körű tervezését szakemberek végzik.
 
Forrás: kiwisun.eu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.