Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-29 idő 09:28

A KiwiSun koncepció már 25 egységgel rendelkezik

„Szerintünk a szoláriumozás nem csupán néhány perces szolgáltatás, valami több. A KiwiSun koncepciót az évtizedes tapasztalattal rendelkező Black Care Szoláriumgyártó cég keltette életre. Célja volt, hogy megalkossa a minden szempontból tökéletes szolárium szalont” – olvasható bemutatkozásában a koncepció weboldalán.
 
A hálózatunk sikere alapos háttérmunka eredménye, melyet számos szakemberből álló team, hosszú évek alatt dolgozott ki (reklámpszichológusok, dizájnerek, marketing szakemberek, mérnökök és szoláriumszalon tulajdonosok fogtak össze a feladat megvalósításra). Szándék volt egy olyan miliő kialakítása, amely azt a néhány percet örömteli pillanattokká varázsolja. A stúdiók belső megjelenése az emberi érzékszervekre hat.
 
 

A KiwiSun és a franchise

 
A franchise hálózatok előnyei világszerte ismertek számos területen. Egy franchise partner hírnevet és hitelességet kap a kezébe. A rendszer előnye, hogy mindjárt egy kipróbált és sikeres rendszer részeként kezdhet működni, így a szakmában esetleg kevésbé jártas befektető számára is megnyílik az esély a sikeres vállalkozásra, hiszen az egyes lépéseket valaki már kitanulmányozta, kitapasztalta, működővé tette a rendszert. A hálózat gazdája mindig ott áll az üzemeltető mellett. Egy hálózati tag gépparkját a gyártó 5 évente visszavásárolja és új modellre cseréli. 
 
 
A KiwiSun-ban területi lefedettség védelmet élveznek az egyes stúdiók, így nem zavarják egymás működését. Minden partner rendelkezik egy körzettel, amit ő lát el kizárólagosan szolgáltatásával. A hálózati tagok a központi marketing előnyeit is élvezhetik. 
 
A rendszer természetesen ezen kívül is segítséget nyújt tagjai részére, kezdve a részletes piackutatástól, a reklámokon át, egészen a folyamatos képzésig. Bizonyított, hogy a vendégek jobban bíznak egy már bevált hálózatban, melynek mind arculatában, mind árában és szolgáltatásaiban minden egyes tagja megegyezik. A szalonok kialakítása szigorú arculati kézikönyv alapján történik, melynek teljes körű tervezését szakemberek végzik.
 
Forrás: kiwisun.eu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.