Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-14 idő 09:39

A Konopizza forgalmazási joga a ország teljes területére eladó

 

A Konopizza hálózat hazai mester partnere családi okok miatt úgy döntött, hogy értékesíti mester franchise jogát, amely további 8 évre Magyarországon kizárólagos forgalmazási jogot biztosít új tulajdonosának. Az adásvétellel átadásra kerül a franchise hálózat magyar környezetre adaptált teljes dokumentációja, receptúrák, stratégiai táblázatok, 3D látványtervek, magyar nyelvre lefordított marketinganyagok, oktatási anyagok, magyar nyelvű weboldal és Facebook oldal, valamint Magyar Franchise Szövetségbeli tagság.

A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Céljuk egy olyan projekt létrehozása volt, mely üzleti partnerekkel és/vagy kombinálva már működő vendéglátóhelyekkel (pizzériákban, bárokban, kioszkokban, stb.) működtethető. A Konopizza, mint minden más hagyományos pizza, víz és liszt alapú tésztából készül. Ezután formázzák varázslatos tölcsérré, mely kész a sütésre. Az elkészítése egyszerű, a töltelék egészséges alapanyagai teszik a Konopizzát egy különleges termékké, amely elkészül 3 perc alatt.

A Konopizza egy teljesen új étkezési modellre építette föl koncepcióját. A rugalmas vállalkozási formának köszönhetően megfelelő mind a kezdő, mind a meglévő vállalkozások számára. Innovatív, könnyen adaptálható catering koncepció, amely kihozza a maximumot minden idők fogyasztójának kedvencéből: a pizzából. A hálózat hazánkban 2011 őszén nyitotta meg első egységét a Mammut I. Bevásárlóközpontban, amelyet azután további vidéki egységek követtek. Jelenleg Vácott üzemel éttermük, és még egy egység nyílik várhatóan április végén Balatonlellén.

Amennyiben érdeklődik a hálózat hazai mester franchise joga iránt, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.