Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-11 idő 09:26

A középpontban a 2009-es év legsikeresebb franchise hálózatai

A Szövetség a pályázók ösztönzésére, tagjainak teljes körű tájékoztatására törekedve cikksorozatot indított, mely írásokban - 2008 és 2012 között - minden év díjazottjait bemutatja. Az összeállításokban mind a rendszergazdákról, mind pedig a díjat kapott franchise átvevő partnerekről megemlékezik. Második alkalommal a 2009-es év díjazottjai kerültek sorra.
 

A franchise díj

 
A Magyar Franchise Szövetség minden évben versenyt hirdet tagjai között, mely megmérettetésen a legnagyobb hazai és külföldi illetőségű franchise hálózatok vesznek részt azért, hogy kiderüljön, ki az év legjobbja átadói és átvevői szinteken is.
 
 
A 2013. év díjazottjainak névsora jövő januárban kerül kihirdetésre, a Szövetség hagyományosan, minden év elején megrendezett díjkiosztó gálavacsoráján. Ismét elindult a versengés - október közepén - a hatalmas presztízzsel járó díjakért, a szakmai szervezet franchise rendszergazdái és átvevői között.
 
A pékáru volt a nyerő 2009-ben
 
A 2008-as évben a Fornetti érdemelte ki az Év franchise hálózata elismerést. A Fornetti Franchise üzletpolitikája példát mutat a franchise partnereknek, egyúttal támaszt jelent számukra a megváltozott gazdasági környezet nehézségeinek áthidalásában.
 
 
Az adott gazdasági körülmények mellett a nemzetközi jelenlét erősítését tűzte ki célul. Illetve a 2009-es évben a külföldi gyártóüzemeinek modernizálása és automatizálása volt a feladat.
 

Az év legdinamikusabban terjeszkedő hálózata a J.PRESS volt

 
Az év dinamikusan fejlődő, fiatal franchise hálózata kategória győztese a J.PRESS hálózata.
A fehérnemű kis- és nagykereskedelmével foglalkozó J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon.
 
 
Az alsóruházati piacot tekintve férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni szektorban vezető pozíciót töltenek be hazánkban. Sikerüket az is bizonyítja, hogy két és fél év alatt franchise rendszerük 45 taggal bővült.
 

Az év átvevője a DIEGO csapatát erősítette 2009-ben

 
Az Év legsikeresebb franchise átvevője díjat Radnai István, a DIEGO franchise átvevője kapta.
Radnai István, a DIEGO Kft. kiemelkedő franchise partnere. Személyes közreműködésével, kereskedelmi stratégiájával, innovatív ötleteivel a válság közepén is nagy sikerrel működteti gödöllői és hatvani DIEGO áruházat.
 
 
Radnai István tevékenységének a DIEGO hálózat is nagy elismeréssel adózik, hiszen 2009-ben a DIEGO 110 áruháza közül ő kapta az év Franchise partnere díjat.
 

Az év fiatal franchise átvevője 2009-ben az Otthon Centrum hálózatának partnere volt

 
Az Év fiatal, sikeres franchise átvevője díjat Szathmáry Zsolt nyerte el, az Otthon Centrum franchise hálózat partnere.
 
 
Szathmáry Zsolt egyértelműen az egyik legmeghatározóbb tagja az Otthon Centrum franchise csapatának. A hálózat indulásakor már közel egy évtizedes ingatlanos tapasztalattal rendelkezett, melyből az egész hálózat meríthet mind a mai napig.
 
Forrás: franchise.hu
Szerző: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.