Hírek, aktualitások

dátum 2017-10-20 idő 16:35

A Logiscool is bemutatkozik a valenciai franchise kiállításon

Idén október 19. és 21. között kerül megrendezésre a SIF Valencia 2017 spanyol franchise kiállítás. 

Egy magyar franchise hálózat, a Logiscool programozó iskola is bemutatkozik Európa egyik legnagyobb franchise kiállításán, a SIF Valencia 2017 rendezvényen.
 Logiscool stand
 
Nagy sikere van a Logiscoolnak, mivel a bemutatkozó hálózatok között kevés az ennyire innovatív jellegű. A 2014-ben alapított hálózat 6 és 18 év közötti gyermekeket tanít programozni. Célja, hogy élményalapú oktatási módszerével minél több gyermekkel megszerettesse a legtöbbünk számára ijesztő dolognak tartott programozást. Az iskoláikba járó gyerekek még kiskorban, játékos környezetben tudják elsajátítani azt a fajta analitikus gondolkodásmódot, ami a kódoláshoz szükséges. 
 
A hálózat 7 országban több, mint 40 iskolával van jelen. Elindulásuk óta több, mint 10.000 gyermeknek sikerült bizonyítaniuk, hogy programozni élmény.
A Logiscool hálózat igazgató-tulajdonosa, Csitári Gyula is részt vesz a rendezvényen. Személyesen mutatja be a koncepciót, illetve tárgyal spanyol és dél amerikai üzletemberekkel az adott országban való franchise terjeszkedésről.
A szombaton záruló valeciai franchise esemény sokkal több mint egy nemzeti (spanyol) franchise expo. Ugyanis a Közép- és Dél-Amerikában élő spanyol ajkúak számára ez az év legfontosabb franchise eseménye és ez határozottan mérhető mind a kiállító hálózatok, mind pedig a rendezvényre látogatók arányában.


Spanyolszországban illetve Dél-Amerikában nagyon dinamikusan fejlődik a franchise szektor, ezért évről évre nagyobb figyelem összpontosul a spanyol nyelvterületen megrendezésre kerülő eseményekre.
 
A kiállítás jeletőségét emeli, hogy az Ibero-Americai Franchise Szövetség éves ülését is összekapcsolta a franchise kiállítással. Az Ibero-Americai szervezet a spanyol ajkú országok Franchise Szövetségeit tömöríti magában.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.