Hírek, aktualitások

dátum 2017-10-20 idő 16:35

A Logiscool is bemutatkozik a valenciai franchise kiállításon

Idén október 19. és 21. között kerül megrendezésre a SIF Valencia 2017 spanyol franchise kiállítás. 

Egy magyar franchise hálózat, a Logiscool programozó iskola is bemutatkozik Európa egyik legnagyobb franchise kiállításán, a SIF Valencia 2017 rendezvényen.
 Logiscool stand
 
Nagy sikere van a Logiscoolnak, mivel a bemutatkozó hálózatok között kevés az ennyire innovatív jellegű. A 2014-ben alapított hálózat 6 és 18 év közötti gyermekeket tanít programozni. Célja, hogy élményalapú oktatási módszerével minél több gyermekkel megszerettesse a legtöbbünk számára ijesztő dolognak tartott programozást. Az iskoláikba járó gyerekek még kiskorban, játékos környezetben tudják elsajátítani azt a fajta analitikus gondolkodásmódot, ami a kódoláshoz szükséges. 
 
A hálózat 7 országban több, mint 40 iskolával van jelen. Elindulásuk óta több, mint 10.000 gyermeknek sikerült bizonyítaniuk, hogy programozni élmény.
A Logiscool hálózat igazgató-tulajdonosa, Csitári Gyula is részt vesz a rendezvényen. Személyesen mutatja be a koncepciót, illetve tárgyal spanyol és dél amerikai üzletemberekkel az adott országban való franchise terjeszkedésről.
A szombaton záruló valeciai franchise esemény sokkal több mint egy nemzeti (spanyol) franchise expo. Ugyanis a Közép- és Dél-Amerikában élő spanyol ajkúak számára ez az év legfontosabb franchise eseménye és ez határozottan mérhető mind a kiállító hálózatok, mind pedig a rendezvényre látogatók arányában.


Spanyolszországban illetve Dél-Amerikában nagyon dinamikusan fejlődik a franchise szektor, ezért évről évre nagyobb figyelem összpontosul a spanyol nyelvterületen megrendezésre kerülő eseményekre.
 
A kiállítás jeletőségét emeli, hogy az Ibero-Americai Franchise Szövetség éves ülését is összekapcsolta a franchise kiállítással. Az Ibero-Americai szervezet a spanyol ajkú országok Franchise Szövetségeit tömöríti magában.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.