Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-08 idő 11:19

A Logiscool nemzetközi piacra lépett

Ahogyan arról korábban hírt adtunk a Horvát Franchise Szövetség és a Gazdasági Kamara rendezésében immár másodjára rendezték meg június 2-3.-án a Nemzetközi Franchise Kiállítást.

 

 

A rendezvény célja, hogy népszerűsítse a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen sikeres horvát és nemzetközi franchise hálózatok, valamint tanácsadó és befektető cégek mutatkoztak be. A több, mint huszonöt kiállító között voltak brit, horvát, szlovén és szerb, valamint olasz és természetesen magyar cégek.

Számos brand képviseltette magát és a kiállítás ideje alatt folyamatos előadásokon tájékozódhattak a látogatók a franchise rendszerekről és az abban működő hálózatokról és arról, hogy milyen módon lehet/érdemes kapcsolódni egy ilyen hálózathoz.A kiállítás második napján egy kerekasztal beszélgetés során egyeztettek az ágazatot jól ismerő szakemberek.

Ezen a beszélgetésen Magyarországot Dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviselte. A beszélgetés során külön hangsúlyt kapott, hogy a régió területein örvendetesen növekszik a franchise rendszerek száma, de ugyanakkor még mindig jelentősen kevesebb ilyen hálózat működik Európa ezen részén, mint a nyugati országokban. 

A kiállítás hazai vonatkozása, hogy a kiállítók között jelen volt a Logiscool képviselete is. Dr. Breuer Anita elmondta, hogy ezen a kiállításon még nagyobb volt az érdeklődés, mint Bolognaban, az ottani Franchise Expon. 

Hangsúlyozta, hogy nagyon sokat jelentett számukra a nemzetközi piacra való kilépéshez a Magyar Franchise Szövetség által kínált lehetőségek és támogatások. Így sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtak megjelenni más országokban. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.