Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-08 idő 11:19

A Logiscool nemzetközi piacra lépett

Ahogyan arról korábban hírt adtunk a Horvát Franchise Szövetség és a Gazdasági Kamara rendezésében immár másodjára rendezték meg június 2-3.-án a Nemzetközi Franchise Kiállítást.

 

 

A rendezvény célja, hogy népszerűsítse a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen sikeres horvát és nemzetközi franchise hálózatok, valamint tanácsadó és befektető cégek mutatkoztak be. A több, mint huszonöt kiállító között voltak brit, horvát, szlovén és szerb, valamint olasz és természetesen magyar cégek.

Számos brand képviseltette magát és a kiállítás ideje alatt folyamatos előadásokon tájékozódhattak a látogatók a franchise rendszerekről és az abban működő hálózatokról és arról, hogy milyen módon lehet/érdemes kapcsolódni egy ilyen hálózathoz.A kiállítás második napján egy kerekasztal beszélgetés során egyeztettek az ágazatot jól ismerő szakemberek.

Ezen a beszélgetésen Magyarországot Dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviselte. A beszélgetés során külön hangsúlyt kapott, hogy a régió területein örvendetesen növekszik a franchise rendszerek száma, de ugyanakkor még mindig jelentősen kevesebb ilyen hálózat működik Európa ezen részén, mint a nyugati országokban. 

A kiállítás hazai vonatkozása, hogy a kiállítók között jelen volt a Logiscool képviselete is. Dr. Breuer Anita elmondta, hogy ezen a kiállításon még nagyobb volt az érdeklődés, mint Bolognaban, az ottani Franchise Expon. 

Hangsúlyozta, hogy nagyon sokat jelentett számukra a nemzetközi piacra való kilépéshez a Magyar Franchise Szövetség által kínált lehetőségek és támogatások. Így sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtak megjelenni más országokban. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.