Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-22 idő 10:59

A maglódi Auchanban nyitotta meg legújabb egységét az Elektro Outlet

Ma Maglódon, jövő héten pedig Szigetszentmiklóson is Elektro Outlet áruház nyílik.

A cég miután két vidéki nagyvárosban már stabilan működtek az új rendszerű üzletei, 2015 elején látott hozzá franchise hálózata kiépítéséhez. 

Néhány héttel ezelőtt írtunk róla, hogy Soroksáron megnyílt az első fővárosi franchise egységük, Ezt követi most két másik üzlet is Budapest agglomerációjában.

A pozitív tapasztalatok megerősítették a vállalatot abban a hitében, hogy jó ötlet volt franchise rendszert létrehozni a hálózat további bővítésére. Az Elektro Outlet terve, hogy elérjék az országos lefedettséget, ami idén hozzávetőlegesen 15 partneri üzletet jelent, a jövő év végéig pedig elérhetik a 35-40 üzletből álló hálózatot.

A hálózat tulajdonosai azért is döntöttek a bővítés, valamint a franchise terjeszkedés mellett, mert miközben a gyári garanciás elektronikai cikkek piaca szűkül, és a szegmens erősen telített, az outleteknél dinamikus a növekedés, évről évre akár 50-70 százalékos. A gazdasági helyzet miatt az emberek figyelme egyre inkább azok felé a cikkek felé fordul, amelyek tartósan az új ár 20-30 százalékával olcsóbban szerezhetők be, és a csomagolás sérülése, vagy minimális esztétikai, esetleg technikai hibájuk miatt olcsóbban értékesítik azokat.

A teljes magyar forgalom a műszaki termékek piacán mintegy évi 600 milliárd forint, úgy számolnak, hogy ha az outlet ennek csak egy százalékát teszi ki, akkor is hatmilliárdos a piac. A franchise partnereknél, ahogy más láncoknál is, egységes arculatot alakítanak ki.

Forrás:elektrooutlet.euvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.