Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-29 idő 12:18

A magyar fitnesz Oscar díj átadáson a BioTech USA is nyert

A magyar fitnesz Oscar díj átadására zártkörű rendezvényen került sor, november 27-én. Ez a Fitbalance Award díjátadó rendezvénye volt. Az év táplálék-kiegészítő márkája a BioTech USA lett.
 

A FitBalance program

 
A FitBalance Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, stb. valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről-évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer (tavasz, ősz) kerül megrendezésre Budapesten.
 
 
A rendezvény különlegessége a szakmai programokon túl, hogy a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket.
 

FitBalance Award

 
Az elmúlt hét évben szerzett tapasztalatunk, a fitness és wellness irányzatban elért eredményeink, valamint egy különleges és egyedi esemény megszervezése, motivált minket hazánk első Fitness-Wellness-Egészség díjátadójának a létrehozásában.
 
A BioTech USA képviselői a díjátadást követően
 
A FitBalance Award egy gála, ahol ötfős szakmai döntőbizottság ítéli oda díjakat, az adott évben elért eredmények figyelembe vételével. A díjazás több kategóriában történik. A díjakat ismert közéleti személyiségek, sportolók, műsorvezetők adják át.
 

A BioTech USA franchise

 
A BioTech USA Sport Élet Egészség Központ mára piacvezetővé vált Magyarországon a táplálék-kiegészítők szegmenségben. Országosan több mint 80 boltból áll a hálózat és folyamatos a fejlődés. Termékeik között megtalálhatók a vitaminok, ásványi anyagok, fogyókúrát támogató termékek és a fehérjék is.
 
 
Az egészségtudatos táplálkozás a mai ember számára elengedhetetlen. A BioTech USA filozófiája, hogy felelősséggel tartoznak a fogyasztóik iránt, ezért kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy eladóik magas szintű szakismeretekkel rendelkezzenek, ennek érdekében folyamatos szakképzéseket biztosítanak számukra.
Termékeiket folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy választékukkal a legmagasabb igényeknek is megfeleljenek.
A BioTech USA a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: BioTech USA HU Facebook-profil; fitbalance.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.