Hírek, aktualitások

dátum 2016-10-11 idő 10:46

A magyarok kitakarítják Európát? Terjeszkedik a sikercég

Már nemcsak pizzát, a heti bevásárlást vagy műszaki cikkeket rendelhetünk a neten, hanem egy kattintással profi takarítót is hívhatunk az otthonunkba. Alig több mint fél éve indította el online takarítás közvetítő szolgáltatását a Rendi. A magyarok pedig ráharaptak a hiánypótló ötletre, hiszen a szolgáltató szerint már havonta mintegy ezren oldják meg ezzel a kényelmes módszerrel az egyik legmacerásabb háztartási munkát.

Nyugatra óriási sikere van a különböző háztartási munkák, köztük a takarítás online közvetítésének. Ezen felbuzdulva hozták létre az online szolgáltatást, ami magyarországon Budapesten, Szegeden, Győrben és Debrecenben érhető el jelenleg, de tervezik a terjeszkedést.

Egy évvel az alapítás után Lengyelországban is elindította szolgáltatását a magyar online takarításközvetítő startup, a Rendi. Varsóban kezdenek, de Gdanskban és Krakkóban is terjeszkednének. Csehországban, Romániában, Szlovákiában és Szlovéniában is tervezik a megjelenést.

A vállalkozás azért Lengyelországban kezdte meg külföldi terjeszkedését, mert egyrészt 40 milliós lakosságával ez a legnagyobb régiós piac. Másrészt a lengyelek különösen nyitottak az innovációra, rengeteg nemzetközi startup-márka működik itt sikeresen, köztük több olyan, ami hazánkban még nincs jelen.

Az online takarításközvetítő a lengyel ügyfelek számára MyRendi néven érhető el, az apró névmódosításra azért volt szükség, mert az itthon használt Rendi webcím már foglalt volt. Magyarországhoz képest az is különbség, hogy Lengyelországban már működik egy hasonló profilú cég, Pozamiatane néven.

Forrás: www.rendi.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.