Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-04 idő 09:25

A Marks & Spencer nemzetközi porondon is bizonyítana

A Marks & Spencer bemutatta nemzetközi terjeszkedésre vonatkozó terveit, amelyek középpontjában 250 új üzlet megnyitása és élelmiszer-kereskedelmi aktivitásának, továbbá franchise tevékenységének növelése szerepelnek - írja a FoodBev.com. (Élelmiszer Online összeállítás)
 
A brit kiskereskedelmi lánc az elkövetkezendő időben nemzetközi bevételeinek 25 százalékos, nemzetközi nyereségének pedig 40 százalékos gyarapítására fog koncentrálni.
 
Míg a vállalat a meglévő piacokon növelni kívánja jelenlétét, az olyan kiemelt piacokon, mint India, Kína, Oroszország, a Közel-Kelet és Nyugat-Európa az üzleti tevékenységét kívánja még jobban felpörgetni. A társaság a „bricks & clicks” (fizikai és online jelenlét) koncepciójával nemzetközi szinten is terjeszkedni fog, és például a kulcsfontosságú városokban M&S élelmiszerboltokkal és teljes körű online kínálattal megtámogatott szuperüzleteket szándékozik létesíteni.
 
 
Az üzletlánc Nyugat-Európában bővíteni kívánja élelmiszer-kiskereskedelmi működését, melynek egyik eleme, hogy az elkövetkező három évben önálló élelmiszer-áruházakat fog nyitni Párizsban, illetve az „öreg kontinensen” franchise partnerei közvetítésével friss élelmiszer-termékek árusítása is a tervei között szerepel.
 
„A nemzetközi piacokban rejlő, komoly növekedési potenciálnak köszönhetően soha stratégiánknak ilyen fontos eleme nem volt még, hogy sokcsatornás nemzetközi kiskereskedelmi vállalattá váljunk” mondta Marc Bolland, a M&S vezérigazgatója. „Márkajelenlétünket főleg legfontosabb üzleteinkben kívánjuk összpontosítani. Nagy lehetőséget látunk a friss élelmiszerek, valamint a fehérneműk és a szépségápolás koncepcióiban is.” - tette hozzá a cég vezető rangú képviselője.
 
Forrás: FoodBev, Élelmiszer Online
Fordítás: Zamaróczy Ádám
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.