Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-27 idő 09:39

A McDonald’s legnagyobb elismerését kapja Varga Attila

Idén Varga Attilát, a vecsési McDonald’s étteremvezetőjét is beválasztották Európa legeredményesebb menedzserei közé. A kiemelkedő étteremvezetői teljesítményt 2013 óta Ray Kroc díjjal ismeri el a vállalat egész Európában. (Élelmiszer.hu összeállítás)
 
A fiatal menedzser így egyike lett annak a 67 európai McDonald’s étteremvezetőnek, Európa legkiválóbb 1%-ának, akik a díjjal járó erkölcsi elismerés és pénzjutalom birtokosai lehetnek. A kitüntetéseket június 25-én a Ray Kroc Díj nagyszabású barcelonai gáláján adja át Doug Goare, a McDonald’s európai elnöke.
 
Forrás: elelmiszer.hu
 
A Ray Kroc Díj a McDonald’s legnagyobb elismerése, amelyben étteremvezető részesülhet. A kitüntetésre a vállalat helyi vezetői és franchise partnerei jelölhetik azokat az étteremvezetőiket, akik magas színvonalú vezetői munkájukkal, eredményességükkel, a vendégek és a McDonald’s márka iránti elkötelezettségükkel tűnnek ki társaik közül. A jelöltek közül az európai McDonald’s üzemeltetési, tréning és HR-területeit képviselő zsűri választja ki a győzteseket. A 7600 európai étteremvezető legkiválóbbjai közül idén 67-en nyerték el a díjat, egyikük a vecsési McDonald’s vezetője.
 

A McDonald’s és Varga Attila

 
Varga Attila 15 éve, 1999-ben csatlakozott a McDonald’s hazai csapatához. A tréningek után már 2002-ben az újpalotai étterem vezetésével bízták meg. A vecsési McDonald’s irányítását 2012-ben vette át, azóta az étterem gyors és kimagasló fejlődést produkált. A repülőtéri forgalmat is kiszolgáló kétszintes vecsési egység az újabb létesítmények egyike, hét éve működő drive étterem, McCaféval. Az étterem Varga Attila vezetésével az első év után elnyerte a Legnagyobb Fejlődés Díját, miután kiemelkedően teljesített az üzemeltetés és üzlet minden fontos területén.
 
 
Varga Attila munkájának eddigi legnagyobb elismerését és megerősítését látja a Ray Kroc Díjban. Mint elmondta: „Versenytudatos vezető vagyok, nagyon hiszek a verseny, a díjazás és elismerés ösztönző erejében minden területen. Sok versenyt találok ki a csapatunknak és én is máig őrzöm a korábbi versenyeken elnyert kisebb-nagyobb emlékeket. A miénk persze nem egyéni sportág, a vezető a közösség erejéből merít, ahogy egy csatár a csapatéból” - teszi hozzá - „az étterem vezetői csapatának komoly közös munkája áll az eredményeink mögött – motiváljuk, sikerekhez segítjük és megbecsüljük egymást.”
 
A Ray Kroc Díj csak egy az Európában bevezetett kezdeményezések közül, amellyel a McDonald’s munkaadóként elismeri és megerősíti a vendégélmény javítását szolgáló jó munkavállalói példákat. A vállalat valóban lehetőséget ad az előrelépésre, globálisan a McDonald’s-nál alkalmazott vezetők 90%-a éttermi dolgozóként kezdte pályáját.
 
Forrás: Élelmiszer Online


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.