Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-27 idő 09:39

A McDonald’s legnagyobb elismerését kapja Varga Attila

Idén Varga Attilát, a vecsési McDonald’s étteremvezetőjét is beválasztották Európa legeredményesebb menedzserei közé. A kiemelkedő étteremvezetői teljesítményt 2013 óta Ray Kroc díjjal ismeri el a vállalat egész Európában. (Élelmiszer.hu összeállítás)
 
A fiatal menedzser így egyike lett annak a 67 európai McDonald’s étteremvezetőnek, Európa legkiválóbb 1%-ának, akik a díjjal járó erkölcsi elismerés és pénzjutalom birtokosai lehetnek. A kitüntetéseket június 25-én a Ray Kroc Díj nagyszabású barcelonai gáláján adja át Doug Goare, a McDonald’s európai elnöke.
 
Forrás: elelmiszer.hu
 
A Ray Kroc Díj a McDonald’s legnagyobb elismerése, amelyben étteremvezető részesülhet. A kitüntetésre a vállalat helyi vezetői és franchise partnerei jelölhetik azokat az étteremvezetőiket, akik magas színvonalú vezetői munkájukkal, eredményességükkel, a vendégek és a McDonald’s márka iránti elkötelezettségükkel tűnnek ki társaik közül. A jelöltek közül az európai McDonald’s üzemeltetési, tréning és HR-területeit képviselő zsűri választja ki a győzteseket. A 7600 európai étteremvezető legkiválóbbjai közül idén 67-en nyerték el a díjat, egyikük a vecsési McDonald’s vezetője.
 

A McDonald’s és Varga Attila

 
Varga Attila 15 éve, 1999-ben csatlakozott a McDonald’s hazai csapatához. A tréningek után már 2002-ben az újpalotai étterem vezetésével bízták meg. A vecsési McDonald’s irányítását 2012-ben vette át, azóta az étterem gyors és kimagasló fejlődést produkált. A repülőtéri forgalmat is kiszolgáló kétszintes vecsési egység az újabb létesítmények egyike, hét éve működő drive étterem, McCaféval. Az étterem Varga Attila vezetésével az első év után elnyerte a Legnagyobb Fejlődés Díját, miután kiemelkedően teljesített az üzemeltetés és üzlet minden fontos területén.
 
 
Varga Attila munkájának eddigi legnagyobb elismerését és megerősítését látja a Ray Kroc Díjban. Mint elmondta: „Versenytudatos vezető vagyok, nagyon hiszek a verseny, a díjazás és elismerés ösztönző erejében minden területen. Sok versenyt találok ki a csapatunknak és én is máig őrzöm a korábbi versenyeken elnyert kisebb-nagyobb emlékeket. A miénk persze nem egyéni sportág, a vezető a közösség erejéből merít, ahogy egy csatár a csapatéból” - teszi hozzá - „az étterem vezetői csapatának komoly közös munkája áll az eredményeink mögött – motiváljuk, sikerekhez segítjük és megbecsüljük egymást.”
 
A Ray Kroc Díj csak egy az Európában bevezetett kezdeményezések közül, amellyel a McDonald’s munkaadóként elismeri és megerősíti a vendégélmény javítását szolgáló jó munkavállalói példákat. A vállalat valóban lehetőséget ad az előrelépésre, globálisan a McDonald’s-nál alkalmazott vezetők 90%-a éttermi dolgozóként kezdte pályáját.
 
Forrás: Élelmiszer Online


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.