Hírek, aktualitások

dátum 2016-11-03 idő 13:35

A McDonald's pihenni küldi emblematikus bohóc figuráját, Ronald McDonaldot

Az utóbbi hetekben a rémisztő bohócokkal riogatás lett az új dili az Egyesült Államokban, majd világszerte úgyhogy a McDonald's is kénytelen volt lépni az ügyben: pihenni küldik az étteremlánc emblematikus figuráját, Ronald McDonaldot. 
 
Az elsőre elég röhejesnek tűnő jelenségről annyit érdemes tudni, hogy a közösségi oldalakat ellepték a sok esetben kamu bohócészlelések, ezek általában arról szólnak, hogy az emberek az erdő szélén, az egyetemi campuson vagy egy sötét utcában láttak félelmetesre maszkírozott, néhány esetben felfegyverzett bohócokat.
Egy ideig sokan poénra vették a dolgot, de mivel mostanában előfordult, hogy helyenként pánikot okozott egy-egy bohócészlelés, ezért a rendőrség is kénytelen volt intézkedni több esetben. Például a Penn State egyetemen a múlt héten ezer diák gyűlt össze, és indult bohócvadászatra, miután valaki állítólag látott egy bohócot az egyetem területén. Kisebb zavargás lett a vadászat vége. 
 
 
A horrorbohóc-jelenség pár hónapja tűnt fel az Egyesült Államokban, azóta pestisszerűen terjed a fejlett világ nagyvárosaiban. Ausztrália, Nagy-Britannia és Svédország után Németországot is elérte a bohócőrület: az MTI által idézett sajtójelentések szerint tucatnyi, többször fegyveres bohóctámadás történt gyerekek és felnőttek ellen.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.