Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-12 idő 10:12

A Meki is készült a focivébére (videó)

A FIFA Labdarúgó-világbajnokság a nemzetközi labdarúgóélet legfontosabb és legnépszerűbb viadala. A FIFA-tag nemzeti férfi labdarúgó-válogatottak versengenek a kupáért, amelyet a négyévente megrendezett döntő nyertese kap meg. A McDonald’s is számos újdonsággal készült a nemzetközi sporteseményre, köztük egy vicces és kedves videóval is.

McDonald’s franchise program

A McDonald’s-ról talán kevesen tudják, hogy mi vagyunk az első hazai franchise hálózat megalkotója és egyben a Magyar Franchise Szövetség alapító tagja. Az első franchise rendszerben működő éttermünket nem sokkal a magyarországi megjelenésünk után, 1990-ben, Kispesten nyitottuk meg. Hazai éttermeink jelentős részét ma már franchise rendszerben üzemeltetjük. 22 fős franchise partneri körünk az éttermek közel felét üzemelteti országszerte.

Sikerünk arra az alapelvre épül, hogy ha valaki betér egy McDonald’s-ba Mumbai-ban, vagy Frankfurtban ugyanazzal az egyöntetű minőséggel, kiszolgálással és tisztasággal találkozzon. Emellett minden partnerünket támogatjuk és buzdítjuk a kreativitásra és a kezdeményezőkészségre a termékfejlesztés és marketing terén.

Forrás: mcdonalds.hu; McDriveWien Youtube videóvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.