Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-17 idő 11:31

A Mikulásgyár egyik felvevőpontja lett a Duna House

Ha egyvalamiből sosem elég, az a gyerekmosoly. Az ingatlanközvetítők év közben is sokat kapnak belőle, hiszen számtalan, az új otthon izgalmától átitatott mosolygós családdal találkoznak.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület gyűjtőakciója és a Vöröskeresztes véradás után a Duna House cégcsoport Európa legnagyobb karitatív kezdeményezése mellé állt; a Mikulásgyár támogatója és hivatalos felvevőpontja lett.

December 6 és 22 között az 56-osok terén, országszerte az Invázió üzleteiben, Budapesten a bevásárlóközpontok közül kizárólag a Mammut II-ben, az ország 115 Duna House ingatlanirodájában, a Győri ETO Parkban és minden Postán fogadják az adományokat. Elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, és édességeket várnak az adakozóktól. A felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, elég csupán leadni a gyűjtőhelyeken. Minden posta vállalja a felajánlások ingyenes szállítását. Idén szeretnék, ha legalább 300.000 gyermek juthatna adományokhoz, mellyel a tavalyi 241.000-s rekordot célozzák megdönteni.

A Mikulásgyár évek óta a legkedveltebb és a legtöbb adományt gyűjtő karitatív kezdeményezés, ezért döntött a DH is a Mikulásgyár támogatása mellett. 

A Duna House a magyarországi ingatlanpiac egyik vezető vállalata, széles és sokrétű tevékenységi körébe tartozik az ingatlanközvetítés, a franchise megoldások, a projekt marketing-tevékenység, ingatlan-finanszírozás és ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói és kezelői tevékenységek. A hálózat tagja a Magyar Franchise Szövetségnek, amely 2010-ben az év franchise hálózatának választotta.

Forrás: MTI; dh.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.