Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-24 idő 11:16

A nyár alatt is folyamatosan bővül a SMART Ingatlan hálózata

A SMART Ingatlannál nem jellemző a nyári uborkaszezon. Épp ellenkezőleg, egy újabb irodával bővült a Hálózat! A SMART Ingatlan modern és fiatalos színvilága minden partnerünket magával ragadja, amit a kollégák munkájában és eredményeiben is megmutatkozik.
 

A Hálózat országos lefedettségét tovább növelve újabb irodával bővült. Augusztusban Zuglóban (Expo & Trade Center földszint, Kerepesi út 52.) nyílt meg a legújabb patináns iroda. 

Az irodát Demeter László és Demeter Szilvia franchise partnerek nyitották meg, ahol a SMART Ingatlan vezetőségével együtt ünnepélyes keretek között vágták át a szalagot. Az eseményre a környező SMART Ingatlan irodák partnerei kollégáikkal együtt képviseltették magukat és gratuláltak az újdonsült, szép irodához.
 
 
A SMART Ingatlan többek között a kisméretű ingatlanközvetítő irodák számára kínál csatlakozási lehetőséget, akik a működési rugalmasságuk megtartása mellett élvezhetik egy erős hálózathoz tartozás előnyeit. A franchise irodáiknak olyan tudást, informatikai rendszert, innovatív közvetítői eszközöket, karrierlehetőséget kínálnak, amely teljes körűen támogatja a mindennapi munkavégzést. 
 
A SMART Ingatlan irodái jelenleg Budapest több kerületében és vidéken, nagyobb városokban is megtalálhatóak. A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 38 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

Az ország bármely részéről várjuk a csatlakozni kívánó befektetőket, magán ingatlanirodákat. 
Lépjen velünk: nyisson Ön is SMART Ingatlan irodát! Bővebb információt ezen a linken talál.
 
Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.