Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-07 idő 09:40

A party folytatódik – Terjeszkedik a Party Point

Folyamatosan bővül a Party Point, Magyarország első partikellék- és léggömbszaküzlet hálózata, mely széles termékválasztékkal, magas színvonalú szolgáltatásokkal, szakértők segítségével áll mind a lakosság, mind a közületi megrendelők rendelkezésére.
 
 
A szegedi Árkádban tavaly megnyitott 130 m2-es üzlet után idén a hálózat még magasabb fokozatba kapcsolt, és sorra nyitja az újabb egységeket. Idén először az egri Agria Park bevásárlóközpontban alakítottak ki egy Party Point üzletet, majd a népszerű budapesti plázák következtek. Az Arena Plázában és a Westendben 60-70 m2-es egységek nyíltak meg, melyekben a lufik és más, bulik szervezéséhez nélkülözhetetlen termékek mellett a Happybox ajándéktárgyai is megtalálhatóak.
 
 
Várhatóan még idén kibővül a hálózat két nyugat-magyarországi (Szombathely és Zalaegerszeg) üzlettel, de a Party Point ezt követően is várja a csatlakozni vágyókat, elsősorban Budapestről, Debrecenből, Győrből, Kecskemétről, Szegedről, Székesfehérvárról, Szolnokról és Veszprémből.
A magyarországi kereskedelmi palettáról korábban hiányzott egy olyan üzlethálózat, amely bármilyen különleges alkalomra megfelelő termékkínálatot biztosít az ünnepelni vágyóknak. A sikeres nyugati példák ismeretében, e piaci rés kihasználására jött létre a Party Point franchise hálózat, mely 2010-től a Magyar Franchise Szövetség tagja.
Virtuális kiállító: Funny Box Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.