Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-15 idő 13:09

A pizzás doboz, amivel megnézheted kedvenc filmedet – azaz, Pizzatainment by Pizza Hut

Arra gondolva, hogy egy jó film megnézése és a pizzázás nagyon összeillő programok, a Pizza Hut kitalált egy olyan pizzás karton-dobozt, amit működő film vetítővé lehet átalakítani okos telefonod segítségével. A ’Blockbuster Box’, azaz ’Bombasiker Doboz’ nevet adták neki, és az Ogilvy Hong Kong tervezte a Pizza Hut marketing akciójához – közölte a The Verge.

Blockbuster Box, Pizza Hut

a 'Blockbuster Box' működés közben

A ’Blockbuster Box’ titka, a doboz speciális központi műanyag tartójában van, amely egyébként minden más, normál pizzás doboz közepén is megtalálható, és feladata, hogy ne engedje hozzáérni a doboz tetejét a pizzához. Ez a központi műanyag tartó, a ’Blockbuster Box’ esetében azonban tartalmaz egy lencsét is, amelyet be lehet illeszteni a doboz oldalába, miután a perforált kerek ablakot kiveszed.

Ha a lencsét beillesztetted a pizzás doboz oldalába, szükség van egy okos telefonra is. Az okos telefont a ’Blockbuster Box’ közepébe kell elhelyezni, és a lencse felnagyítja az okos telefon képét, és kivetíti a falra. A Pizza Hut arra is gondolt, ha nincsen Netflix-ed, ezért elhelyeztek egy QR kódot minden doboz belsejében, aminek segítségével ingyen letölthetsz egy filmet az okos telefonodra. Négy különböző stílusú ’Blockbuster Box’-ot lehet rendelni, amikkel négy különböző műfajú filmet lehet letölteni: a ’Fully Loaded’ dobozzal akció, a ’Slice Night’ változattal horror, a ’Hot&Spicy’-val romantikus és az ’Anchovy Armageddon’-val pedig sci-fi filmet.

Természetesen, a ’Blockbuster Box’ minősége nagyon messze van a mai modern projektoroktól, azonban ezt ingyen kapjuk a pizzával együtt. És persze szükség van Bluetooth hangszórókra vagy más audio csatlakozásra, ha hallani is akarod a filmet - mivel a telefonodnak a dobozban kell lennie a filmnézés alatt.

A Pizza Hut a ’Blockbuster Box’ megoldást egyelőre csak limitált értékesítési helyeken, csak Hong Kong-ban alkalmazza, és sajnos meg kell várnunk a cég döntését, hogy bevezeti-e más országokban is.

(forrás: http://www.businessinsider.com/)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.