Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-15 idő 13:09

A pizzás doboz, amivel megnézheted kedvenc filmedet – azaz, Pizzatainment by Pizza Hut

Arra gondolva, hogy egy jó film megnézése és a pizzázás nagyon összeillő programok, a Pizza Hut kitalált egy olyan pizzás karton-dobozt, amit működő film vetítővé lehet átalakítani okos telefonod segítségével. A ’Blockbuster Box’, azaz ’Bombasiker Doboz’ nevet adták neki, és az Ogilvy Hong Kong tervezte a Pizza Hut marketing akciójához – közölte a The Verge.

Blockbuster Box, Pizza Hut

a 'Blockbuster Box' működés közben

A ’Blockbuster Box’ titka, a doboz speciális központi műanyag tartójában van, amely egyébként minden más, normál pizzás doboz közepén is megtalálható, és feladata, hogy ne engedje hozzáérni a doboz tetejét a pizzához. Ez a központi műanyag tartó, a ’Blockbuster Box’ esetében azonban tartalmaz egy lencsét is, amelyet be lehet illeszteni a doboz oldalába, miután a perforált kerek ablakot kiveszed.

Ha a lencsét beillesztetted a pizzás doboz oldalába, szükség van egy okos telefonra is. Az okos telefont a ’Blockbuster Box’ közepébe kell elhelyezni, és a lencse felnagyítja az okos telefon képét, és kivetíti a falra. A Pizza Hut arra is gondolt, ha nincsen Netflix-ed, ezért elhelyeztek egy QR kódot minden doboz belsejében, aminek segítségével ingyen letölthetsz egy filmet az okos telefonodra. Négy különböző stílusú ’Blockbuster Box’-ot lehet rendelni, amikkel négy különböző műfajú filmet lehet letölteni: a ’Fully Loaded’ dobozzal akció, a ’Slice Night’ változattal horror, a ’Hot&Spicy’-val romantikus és az ’Anchovy Armageddon’-val pedig sci-fi filmet.

Természetesen, a ’Blockbuster Box’ minősége nagyon messze van a mai modern projektoroktól, azonban ezt ingyen kapjuk a pizzával együtt. És persze szükség van Bluetooth hangszórókra vagy más audio csatlakozásra, ha hallani is akarod a filmet - mivel a telefonodnak a dobozban kell lennie a filmnézés alatt.

A Pizza Hut a ’Blockbuster Box’ megoldást egyelőre csak limitált értékesítési helyeken, csak Hong Kong-ban alkalmazza, és sajnos meg kell várnunk a cég döntését, hogy bevezeti-e más országokban is.

(forrás: http://www.businessinsider.com/)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.