Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-25 idő 13:20

A Platán Gyógyszertár megújulása

A Landorhegyi utca csodálatos platánfáinak árnyékában üzemelő Platán Gyógyszertár júniustól a BENU Hálózat arculatának megfelelő külső és belső megjelenéssel várja a betérőket. Nemcsak a homlokzat kapott új köntöst és designt, hanem a belső tér, az officina is.  A mai vásárlási szokásoknak megfelelő kialakítás tágas és átlátható. Számos termék szabad polcra került, az eligazodást jól látható termékkategória feliratok segítik, így lehetővé vált a kényelmes nézelődés, a termékek vásárlás előtti szemrevételezése. Ha a választásban bárkinek segítségre volna szüksége, a gyógyszertár jól ismert dolgozói állnak rendelkezésére a megszokott kedvességükkel, szakértelmükkel. Fontos szempont volt az átalakítás során, hogy a termékválaszték is megújuljon, kibővüljön, melynek köszönhetően széles a paletta a szépségápolás-, dentálhigiénés, baba-mama termékek körében, illetve a vitaminok, táplálék kiegészítők és gyógyteák kínálatában is.
Gyutai Csaba polgármester megnyitó beszédében kiemelten hangsúlyozta az „1 orvos 1 rendelő!” elnevezésű programot, melyet mintegy 3 évvel ezelőtt indítottak útjára és pont ezekben a hetekben zárul majd. A koncepció szándéka szerint az orvosi kezelés még személyesebb, még személyre szabottabb lehet majd azzal, hogy a zalaegerszegiek lakóhelyükhöz közel választhatnak orvost és rendelőt. Ezzel párhuzamosan zajlott a rendelők modernizálása, felújítása is.
A Platán Gyógyszertár átalakítása éppen rímel a vele egy épületben elhelyezkedő Landorhegyi utcai háziorvosi rendelő felújításával, amely már üzemel és ünnepélyes átadása is hamarosan várható.
 
Forrás: benu.hu
Virtuális kiállító: Wellis Magyarország Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.