Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-25 idő 13:20

A Platán Gyógyszertár megújulása

A Landorhegyi utca csodálatos platánfáinak árnyékában üzemelő Platán Gyógyszertár júniustól a BENU Hálózat arculatának megfelelő külső és belső megjelenéssel várja a betérőket. Nemcsak a homlokzat kapott új köntöst és designt, hanem a belső tér, az officina is.  A mai vásárlási szokásoknak megfelelő kialakítás tágas és átlátható. Számos termék szabad polcra került, az eligazodást jól látható termékkategória feliratok segítik, így lehetővé vált a kényelmes nézelődés, a termékek vásárlás előtti szemrevételezése. Ha a választásban bárkinek segítségre volna szüksége, a gyógyszertár jól ismert dolgozói állnak rendelkezésére a megszokott kedvességükkel, szakértelmükkel. Fontos szempont volt az átalakítás során, hogy a termékválaszték is megújuljon, kibővüljön, melynek köszönhetően széles a paletta a szépségápolás-, dentálhigiénés, baba-mama termékek körében, illetve a vitaminok, táplálék kiegészítők és gyógyteák kínálatában is.
Gyutai Csaba polgármester megnyitó beszédében kiemelten hangsúlyozta az „1 orvos 1 rendelő!” elnevezésű programot, melyet mintegy 3 évvel ezelőtt indítottak útjára és pont ezekben a hetekben zárul majd. A koncepció szándéka szerint az orvosi kezelés még személyesebb, még személyre szabottabb lehet majd azzal, hogy a zalaegerszegiek lakóhelyükhöz közel választhatnak orvost és rendelőt. Ezzel párhuzamosan zajlott a rendelők modernizálása, felújítása is.
A Platán Gyógyszertár átalakítása éppen rímel a vele egy épületben elhelyezkedő Landorhegyi utcai háziorvosi rendelő felújításával, amely már üzemel és ünnepélyes átadása is hamarosan várható.
 
Forrás: benu.hu
Virtuális kiállító: Wellis Magyarország Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.