Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-08 idő 09:52

A Príma megválik a CBA-tól

A CBA Príma kategóriájú üzleteinek logójáról eltüntetik a CBA márkajelzést. A két márka csak kommunikációs szinten válik szét, így továbbra is egy bolthálózathoz tartoznak. A CBA üzlettípusaiban a helyiség kialakítása és a kiszolgálás különbözik - origo.hu összeállítás

Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója szerint az a cél, hogy növeljék az üzlettípus márkaismertségét. A Príma-üzletek külső és belső arculatát leszámítva semmi sem fog változni.

A CBA három márkatípusú üzletet működtet: az általános CBA-logósakat, a CBA Cent diszkontüzleteket és a Príma prémiumboltokat. „A jövőben azt szeretnénk elérni, hogy ez a három kategória hangsúlyosabban elkülönüljön egymástól. A Príma márkanév bolttípust takar, nem pedig termékeket" – mondta Fodor.

 
Azaz a Prímákban nem feltétlenül jobb minőségű termékeket lehet kapni, mint a CBA-kban. Az üzletek működnek magasabb szakmai és műszaki sztenderdek szerint. Ez a bolt belső kialakítására, az áruválasztékra és a személyes kiszolgálásra vonatkozik. Az üzlet típusa nem befolyásolja a kínálatot, a helyi igények viszont igen. Mivel franchise-ról van szó, előfordul, hogy az árak is eltérnek: a cég franchise partnerei szabadon határozhatják meg az árakat. Ennek ellenére bizonyos termékeknél azonos árakat alkalmaznak, például akcióknál.
 
origo.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.