Hírek, aktualitások

dátum 2014-11-03 idő 10:38

A SMART új hullám az ingatlanközvetítő piacon

„Az elmúlt időszakot tekintve éledezőben van a magyarországi ingatlanpiac, köszönhetően több makrogazdasági tényezőnek” - olvasható az újonnan induló ingatlanhálózat bemutatkozójában.
 
Az elmúlt időszakot tekintve éledezőben van a magyarországi ingatlanpiac, köszönhetően több makrogazdasági tényezőnek (pl. alacsony kamatkörnyezet, GDP növekedés) illetve annak, hogy a válság éveiben extrém mértékben visszafogott kereslet lassan növekedésnek indult. Az ingatlan tranzakciók számának emelkedésével együtt az ingatlanközvetítők bevételi lehetősége is nő. Ennek eléréséhez kínál segítséget, komplex és kipróbált üzleti modellt az ingatlanközvetítői piac új szereplője a SMART Ingatlanhálózat.
 
 
Célkitűzése, hogy rövid időn belül az országos lefedettséggel működő franchise hálózatok meghatározó szereplőjévé nője ki magát, nagy hangsúlyt fektetve az ingatlanközvetítés mellett a pénzügyi közvetítésből származó bevételi lehetőségekre.
 

A SMART franchise

 
A SMART Ingatlan a Duna House cégcsoport közel 15 éves tapasztalatát és szakmai tudását kívánja ötvözni azzal a lendülettel, amit egy újonnan induló hálózat tud adni a franchise partnereknek és ügyfeleinek. 
 
 
Megoldás azoknak, akik az ingatlanpiac fellendülése láttán azon gondolkodnak, hogyan nyithatnak profi ingatlanirodát és azoknak, akik egy hálózatban látják azt a sok lehetőséget, melyet egyénileg az ingatlan piacon nem érhetnek el. 
 
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.