Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-18 idő 09:45

A SPAR megkezdte az online kassza átállást

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. az elmúlt hétvégén három üzletében éles üzembe állította a saját online kasszarendszerét. - írja az elelmiszer.hu.
 
Az átállás zökkenőmentes volt, sem a dolgozók, sem a vásárlók nem tapasztaltak fennakadást – adta hírül a társaság közleménye. A cég fiskalizációs partnere a Laurel, az AEE egységet a BBox Informatika szállította.
Bekötötték a NAV szerverére az első SPAR pénztárgépeket. Az éles tesztidőszak tapasztalatainak kiértékelése után a SPAR informatikai osztálya megkezdi a teljes bolthálózat átállítását – áll a cég közleményében.
 
 
Az átállás során a meglévő PC-s kasszarendszerekben a fiskálnyomtatókat cserélték ki. Az onlinekassza.hu információi szerint a SPAR 2400 pénztárgépet üzemeltet Magyarországon, az összesen 32 ezresre becsült hazai PC-s kasszaállományból. Ezért is nagy jelentőségű, hogy a külföldi lánc elindította a váltást.
 
Az éles teszt időszak tapasztalatainak kiértékelése után a SPAR informatikai osztálya megkezdi a teljes bolthálózat átállítását.
 

SPAR franchise partnerség

 
A SPAR Magyarország Kft. 2012-ben indította el új bolthálózat-fejlesztési programját a SPAR franchise rendszer hazai kiépítésével. A hálózathoz eddig négy vidéki kiskereskedő csatlakozott, két SPAR partner illetve három kisebb alapterületű SPAR express néven működtetett egységgel.
 
 
A partneri együttműködés a SPAR és a kiskereskedők számára is kölcsönös előnyöket nyújt. A SPAR ezzel a megoldással is támogatni tudja a hazai kisvállalkozásokat, ugyanakkor mindazon előnyök, melyekkel egy tulajdonosként üzemeltetett egység rendelkezik, mint például a vásárlókkal való személyes kapcsolat, hosszabb távon beépülnek a SPAR üzleti kultúrájába is, tovább emelve annak színvonalát.
 
Forrás: elelmiszer.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.