Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-18 idő 09:45

A SPAR megkezdte az online kassza átállást

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. az elmúlt hétvégén három üzletében éles üzembe állította a saját online kasszarendszerét. - írja az elelmiszer.hu.
 
Az átállás zökkenőmentes volt, sem a dolgozók, sem a vásárlók nem tapasztaltak fennakadást – adta hírül a társaság közleménye. A cég fiskalizációs partnere a Laurel, az AEE egységet a BBox Informatika szállította.
Bekötötték a NAV szerverére az első SPAR pénztárgépeket. Az éles tesztidőszak tapasztalatainak kiértékelése után a SPAR informatikai osztálya megkezdi a teljes bolthálózat átállítását – áll a cég közleményében.
 
 
Az átállás során a meglévő PC-s kasszarendszerekben a fiskálnyomtatókat cserélték ki. Az onlinekassza.hu információi szerint a SPAR 2400 pénztárgépet üzemeltet Magyarországon, az összesen 32 ezresre becsült hazai PC-s kasszaállományból. Ezért is nagy jelentőségű, hogy a külföldi lánc elindította a váltást.
 
Az éles teszt időszak tapasztalatainak kiértékelése után a SPAR informatikai osztálya megkezdi a teljes bolthálózat átállítását.
 

SPAR franchise partnerség

 
A SPAR Magyarország Kft. 2012-ben indította el új bolthálózat-fejlesztési programját a SPAR franchise rendszer hazai kiépítésével. A hálózathoz eddig négy vidéki kiskereskedő csatlakozott, két SPAR partner illetve három kisebb alapterületű SPAR express néven működtetett egységgel.
 
 
A partneri együttműködés a SPAR és a kiskereskedők számára is kölcsönös előnyöket nyújt. A SPAR ezzel a megoldással is támogatni tudja a hazai kisvállalkozásokat, ugyanakkor mindazon előnyök, melyekkel egy tulajdonosként üzemeltetett egység rendelkezik, mint például a vásárlókkal való személyes kapcsolat, hosszabb távon beépülnek a SPAR üzleti kultúrájába is, tovább emelve annak színvonalát.
 
Forrás: elelmiszer.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.