Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-02 idő 10:01

A Stilianos is indul az Év honlapja pályázaton

A Silianos hazánk és a világ első, babaúszásra és annak megfelelő körülményeinek biztosítására specializálódott babauszoda hálózata. A bababuszodák saját, egyedi, jól kidolgozott arculattal rendelkeznek, és nagy hangsúlyt fektetnek az online térben történő hatékony és a vállalat filozófiájához illeszkedő kommunikáció biztosítására is.

A Stilianos babauszoda hálózat a pályázaton az életmód és sport témakörön belül nevezte honlapját. Szavazni a Facebookon, az Év honlapja verseny oldalán keresztül lehet, mely ide kattintva érhető el.

„Az Év honlapja” a hazai online tér legrangosabb versenye, mely a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által minden évben megrendezésre kerül. A pályázók száma évről évre nő, az előző két évben már több mint 600 pályázat érkezett. A pályázatot - melynek célja a hazai kis- és középvállalati digitális marketing szakmaiságának emelése - az online szakmai közönség és az internethasználó nagyközönség folyamatosan figyelemmel kíséri. 

Arra a kérdésre, hogy melyek lesznek a 2016-os tartalom marketing új irányai, a verseny szakmai zsűrijének tagja, Kolma Kornél így nyilatkozott: „Minden vállalatnak egy kicsit médiummá is kell válnia ahhoz, hogy komoly eredményeket tudjon elérni. Azok, akik már most energiát fektetettek a content marketingbe, a következő években learathatják annak gyümölcsét, hiszen az eszköz hatása általában hosszan tart, a jó tartalom éveken át generálhat forgalmat gazdájának.”

Forrás: Stilianos / Év honlapja Facebook 

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.