Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-02 idő 10:01

A Stilianos is indul az Év honlapja pályázaton

A Silianos hazánk és a világ első, babaúszásra és annak megfelelő körülményeinek biztosítására specializálódott babauszoda hálózata. A bababuszodák saját, egyedi, jól kidolgozott arculattal rendelkeznek, és nagy hangsúlyt fektetnek az online térben történő hatékony és a vállalat filozófiájához illeszkedő kommunikáció biztosítására is.

A Stilianos babauszoda hálózat a pályázaton az életmód és sport témakörön belül nevezte honlapját. Szavazni a Facebookon, az Év honlapja verseny oldalán keresztül lehet, mely ide kattintva érhető el.

„Az Év honlapja” a hazai online tér legrangosabb versenye, mely a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által minden évben megrendezésre kerül. A pályázók száma évről évre nő, az előző két évben már több mint 600 pályázat érkezett. A pályázatot - melynek célja a hazai kis- és középvállalati digitális marketing szakmaiságának emelése - az online szakmai közönség és az internethasználó nagyközönség folyamatosan figyelemmel kíséri. 

Arra a kérdésre, hogy melyek lesznek a 2016-os tartalom marketing új irányai, a verseny szakmai zsűrijének tagja, Kolma Kornél így nyilatkozott: „Minden vállalatnak egy kicsit médiummá is kell válnia ahhoz, hogy komoly eredményeket tudjon elérni. Azok, akik már most energiát fektetettek a content marketingbe, a következő években learathatják annak gyümölcsét, hiszen az eszköz hatása általában hosszan tart, a jó tartalom éveken át generálhat forgalmat gazdájának.”

Forrás: Stilianos / Év honlapja Facebook 

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.