Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-19 idő 17:22

A Stilianos-nál a szakmája a hivatása lehet

Interjút készített a Franchiseportal a Stilianos babauszoda hálózat Dunakeszin működő franchise partnerével, Kovács Gáborral. Az összeállításban főleg arra voltunk kíváncsiak, milyen az együttműködés a Rendszergazda és az Átvevő partner között, miben segíti a franchise megállapodás a tavaly júliusban nyitott vállalkozót a mindennapokban.
 
Magyarország első babauszoda franchise rendszere egyedülálló babaúszás programmal várja a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly, az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék.
 
Franchiseportal.HU (FP) Mióta működik a Stilianos Dunakeszi, milyen oktatói és vendégszámmal?
Kovács Gábor (K.G.) 2013. júliusától működünk, most már három oktatóval és majdnem 100 fős vendégszámmal.
 
FP A nyitás óta eltelt időszakot tekintve hogyan értékeli, beváltotta eddig a remélt várakozásait a vállalkozás?
 
K.G. Igen, beváltotta. Sokan jönnek a városból, de meglepő módon kb. 40 km-es körzetből is vannak visszajáró vendégeink.
 
 
FP Miért döntött úgy, hogy csatlakozik a Stilianos franchise hálózathoz? Egyáltalán, miért franchise?
 
K.G. Azért, mert a babaúszás ugyan nem volt számunkra ismeretlen, de nem mertünk volna ebbe a szakmába tapasztalat nélkül belevágni. Tudtuk, hogy mint minden új vállalkozást egyedül, ismeretlenül nehezebben, hosszabb idő alatt lehetett volna sikeresen beindítani. A Stilianos jól csengő, nem tucat nevével kitűnik a többi, piacon lévő konkurenciától.  Nyolcéves szakmai múlttal rendelkezik, ami nem elhanyagolható ebben a szakmában, ráadásul számos dologban nem csak Magyarországon, de a világon is elsők.
 
FP Hogyan tudta/tudja hasznosítani mindazokat az ismeretanyagokat, amelyeket a Rendszergazda bocsátott a rendelkezésére – akár kézikönyvek, akár személyes oktatás formájában?
 
K.G. Nagyon sokat számít, mert az évek alatt felmerülő kisebb-nagyobb problémák, buktatók immár „javítva” kerülnek hozzánk. Sok kérdés merült fel bennünk, mind a kialakítás, mind a működés során és rendkívül praktikus volt, hogy ilyenkor a kézikönyvek ott voltak segítségül, egyértelműen leírva, képpel illusztrálva. 
 
FP Miben tudják egymás munkáját segíteni marketing oldalról, a Stilianos márka hírnevét öregbíteni a Rendszergazdával karöltve?
 
K.G. Számos alkalommal megoszlanak a költségek, vagy nagyobb kedvezményt lehet elérni beszállítóknál és valamilyen szinten a munka is megoszlik, hiszen a központ sok terhet vesz le a vállunkról a rengeteg munkával, rendezvénnyel, marketinges megjelenéssel kapcsolatosan.
 
 
FP Miben látja a Stilianos sikerét, miért érdemes a hálózathoz csatlakozni?
 
K.G. A szakmai múlt, a gyerekek biztonsága a legfontosabb. Ez az, amit a Stilianos központ megad, és háttértámogatásával erről folyamatosan biztosít minket. Valóban a jövő vállalkozása lehet, hiszen az ember ebben a vállalkozásban ki tud teljesedni, akár mint uszodavezető, akár mint oktató. Szakmája a hivatása lehet, ami kevés szakmáról mondható el, valamint nagy lehetősége van a GYES-ről újra munkába álló kisgyermekes édesanyáknak, akiknek nehéz lenne máshol újra munkába állni. Egy kész és működő rendszert kapunk a pénzünkért cserébe, és az ember biztonságban érzi magát a franchise körében.
 

A Stilianos babauszoda franchise

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Szerző: Vindis Ferenc (ViFe)
Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.