Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-25 idő 12:56

A Stilianos-nál fontos az elhivatottság és a lelkesedés

Interjút készített a Franchiseportal a Stilianos babauszoda hálózat tulajdonosával és vezető oktatójával, Varga Viviennel. Az összeállításban arra kerestük a választ, miért érdemes csatlakozni a Stilianos franchise rendszerhez, milyen szolgáltatásokat nyújt a Rendszergazda átvevő partnereinek, milyen a gördülékeny együttműködés, és, hogy kiből válhat egy sikeres babauszoda vállalkozás vezetője.
 
Magyarország első babauszoda franchise rendszere egyedülálló babaúszás programmal várja a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly, az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék.
 
Franchiseportal.HU (FP) Mit jelent a Stilianos babauszodák működésének lényege? Kik vehetik igénybe és milyen formában?
 
Varga Vivien (V.V.) Ez  a fajta vállalkozás nem csak egy jó üzlet, ez hivatás. Bárki belekezdhet, aki saját tőkéből megépíti az uszodát és üzemelteti azt. Ez a fajta vállalkozás nem csak kemény munkát, de elhivatottságot és lelkesedést is követel.
 
FP Hol helyezkedik el a babaúszással foglalkozó vállalkozások között a Stilianos a hazai piacon?
 
V.V. A hazai piacon abszolút monopol hatalmat élvez, hiszen nemcsak, hogy az első babauszoda franchise, hanem az egyetlen babaúszás, amely koncepciója többrétű. Elsőként hagytuk el a búvárreflexet és tértünk át a tudatos merülésre, valamit új alapokra helyeztük a babaúszást azáltal, hogy egy komplex, képességfejlesztő foglalkozást dolgoztunk ki, amely nagyban túlnőtt az alap babaúszáson.
 
 
FP Miért hozták létre a Stilianos babauszoda franchise-t? Milyen okok/hatások voltak, amelyek odáig vezettek, hogy franchise hálózat létrehozásába fognak?
 
V.V. Felismertük, hogy Magyarországon az egyre nagyobb divat ellenére is gyerekcipőben jár a babúszás, de főleg annak körülményei. Sajnos még mindig rengeteg olyan helyen tartanak babaúszást, amely egyáltalán nem alkalmas kisgyermekek vízhez szoktatására. A klóros víz rendkívül ártalmas egy csecsemő, de egy nagyobb gyermek fejlődő szervezetének is, márpedig az uszodák túlnyomó többsége klórral fertőtlenít.
  
FP Jelenleg hány egységgel rendelkezik a Stilianos franchise hálózat és hol?
 
V.V. Jelenleg kettő egységgel rendelkezünk a XVI. kerületi központ és a Stilianos Dunakeszi.
 
FP Mit jelent Stilianos franchise partnernek lenni? Milyen támogatást kapnak az átvevő partnerek?
 
V.V. Mi a sajátunknak tekintünk minden uszodát és az a célunk, hogy ugyanolyan hatékonysággal és jövedelmezően is működjön. Ehhez minden háttértámogatást megadunk, sőt annál többet is, hiszen bármilyen problémával fordulhat hozzánk az átvevő, célunk, hogy közösen mindent megoldjunk és átsegítsük őt a gondokon.
 
FP Milyen követelményeknek kell megfelelnie egy vállalkozónak, ha csatlakozni kíván a hálózathoz? Milyen az ideális franchise átvevő-jelölt?
 
V.V. Mivel nem az egyszerű és átlagos franchise rendszerek közé tartozunk, számunkra nagyon fontos a személyes szimpátia, az hogy el tudjuk ezt a munkaházasságot az átvevővel képzelni és, hogy szeresse a gyerekeket. Tulajdonképp semmilyen tapasztalat nem szükséges, mi mindent megtanítunk. Központunk végzi az oktatók képzését, és a recepciós és uszodavezető számára is betanulást biztosítunk. 
 

A Stilianos babauszoda franchise

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Szerző: Vindis Ferenc (ViFe)
Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.