Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-21 idő 10:11

A Szent Anna már a sokadik átvarázsolt BENU Gyógyszertár

A Szent Anna Gyógyszertár a XVIII. kerület büszkesége lett, mióta megszépült külsővel és átalakított belső térrel várja a vásárlókat.
 
A Vándor Sándor utcai egészségügyi épület együttes tagja, a Szent Anna Gyógyszertár február óta különleges élményt nyújt a betérőknek. A BENU Hálózathoz tartozó gyógyszertár immáron átalakított belső térrel rendelkezik, mely lehetőséget teremt arra, hogy a nyitott tárlókban és a polcokon elhelyezett termékek között nézelődhessenek, válogathassanak a vásárlók.
 
 
Az új belső tér barátságosabb és közvetlenebb, így még nagyobb hangsúlyt kap a bizalom, mellyel a vásárlók a gyógyszerészek felé fordulnak. „Nem csak akkor térnek be hozzánk, amikor kiváltják az orvosok által felírt készítményeket, hanem megelőzési céllal érdeklődnek és keresnek étrend- és táplálék kiegészítő készítményeket, valamint szépségápolási és dentálhigiénés termékeket” - emelte ki Hegedűsné Dr. Vass Edit, a gyógyszertár vezetője.
 
 
A megnyitó ünnepségen Ughy Attila polgármester is részt vett, és szavaival méltatta az átalakulás előnyeit és értékeit. „A Szent Anna Gyógyszertár szomszédságában található egészségügyi intézmény, az épület másik oldalán álló iskola, továbbá a lakóépületek közelsége miatta kiemelt szerep jut a gyógyszertárnak az idősebb lakosok segítésében, a kisgyermekes családok életében, hiszen számukra nagyon fontos az egészséges életmód, az egészség megőrzése és az a lehetőség, hogy ehhez szakértő tanácsokat, javaslatokat kaphatnak a gyógyszertár dolgozóitól nap, mint nap”. A Szent Anna a 46. átalakított gyógyszertár a BENU Hálózatban.
 
Forrás: benu.hu
Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.