Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-21 idő 10:11

A Szent Anna már a sokadik átvarázsolt BENU Gyógyszertár

A Szent Anna Gyógyszertár a XVIII. kerület büszkesége lett, mióta megszépült külsővel és átalakított belső térrel várja a vásárlókat.
 
A Vándor Sándor utcai egészségügyi épület együttes tagja, a Szent Anna Gyógyszertár február óta különleges élményt nyújt a betérőknek. A BENU Hálózathoz tartozó gyógyszertár immáron átalakított belső térrel rendelkezik, mely lehetőséget teremt arra, hogy a nyitott tárlókban és a polcokon elhelyezett termékek között nézelődhessenek, válogathassanak a vásárlók.
 
 
Az új belső tér barátságosabb és közvetlenebb, így még nagyobb hangsúlyt kap a bizalom, mellyel a vásárlók a gyógyszerészek felé fordulnak. „Nem csak akkor térnek be hozzánk, amikor kiváltják az orvosok által felírt készítményeket, hanem megelőzési céllal érdeklődnek és keresnek étrend- és táplálék kiegészítő készítményeket, valamint szépségápolási és dentálhigiénés termékeket” - emelte ki Hegedűsné Dr. Vass Edit, a gyógyszertár vezetője.
 
 
A megnyitó ünnepségen Ughy Attila polgármester is részt vett, és szavaival méltatta az átalakulás előnyeit és értékeit. „A Szent Anna Gyógyszertár szomszédságában található egészségügyi intézmény, az épület másik oldalán álló iskola, továbbá a lakóépületek közelsége miatta kiemelt szerep jut a gyógyszertárnak az idősebb lakosok segítésében, a kisgyermekes családok életében, hiszen számukra nagyon fontos az egészséges életmód, az egészség megőrzése és az a lehetőség, hogy ehhez szakértő tanácsokat, javaslatokat kaphatnak a gyógyszertár dolgozóitól nap, mint nap”. A Szent Anna a 46. átalakított gyógyszertár a BENU Hálózatban.
 
Forrás: benu.hu
Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.