Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-19 idő 09:07

A terjeszkedés 2016-ban sem áll meg a Bubbles-nél

2014-ben összesen 6 üzlettel rendelkezett a Bubbles, de 2015-ben már 20 egységben használhatták a vendégek az önkiszolgáló mosodai szolgáltatásokat. 2015-ben vidéki települések is csatlakoztak a hálózathoz: Székesfehérváron és Érden is nyílt egy-egy Bubbles. 
 
Így a korábban sokak számára csak az amerikai filmekből ismert szolgáltatás Magyarországon is a mindennapok részévé vállhatott a nagyközönség számára. A Bubbles céljai között szerepel, hogy az elkövetkező években minél szélesebb körben hozzáférhetővé teszi az önkiszolgáló mosodai szolgáltatások kultúráját. A Bubbles ezért mindent megtesz, hogy a mosodák otthonos kényelmet, valódi közösségi élményt adjanak a betérő vendégeknek, ahol a mosás kikapcsolódást is nyújthat.
 
 
A Bubbles kiemelkedő hangsúlyt fektet egy olyan modern közösségi tér kialakítására, amely a helyi lakosság körében közösségformáló szerep betöltésére is alkalmas. A Bubbles üzletek ismerkedésre ösztönzőek, barátságosak és kényelmesek, miközben – a technológiának és a saját fejlesztésű szoftvereknek köszönhetően – magas minőséget, könnyű kezelhetőséget és rugalmasságot biztosítanak minden vendégnek.
 
2016-ban ezt az élményt és minőséget a Bubbles már közel 50 üzletben szeretné kínálni a hazai piacon. Az ambiciózus terveket a hálózat úgy kívánja elérni, hogy a közel 50 egységből 5-10 üzletet franchise partnerek valósítanak meg. Hogy a nagy kihívásnak meg tudjon felelni, a vállalat már az év első hónapjaiban 5-6 üzlet nyitásán dolgozik. A közeljövőben megnyílik 2016 első új Bubbles mosodája, és hamarosan az is kiderül, hogy melyik lesz az első a készülő 6 üzlet közül.
 
Virtuális kiállító: Bubbles International Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.