Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-16 idő 10:30

A TV2 új tulajdonosának neje az V. kerület egyik legmenőbb utcájában nyit fánkozót

Már zajlanak a belső építési munkák Vajna Tímea legújabb vállalkozásánál. A TV2 új tulajdonosának neje az V. kerület egyik legmenőbb utcájában nyit fánkozót júliusban - írja a nol.hu.
 
A Mr. Funk nevű fánk- és donutkereskedés a Szabadság tér közelében, az Október 6. utca és az Arany János utca sarkán található üzlethelyiségben nyílik majd. A céget tavaly év végén alapították, tulajdonosa a Beauty Enterprises Hungary, amelyben Vajna feleségének is tulajdonrésze van.
Vajna Tímea június elején a bulvársajtóban saját vállalkozásként harangozta be a fánkozót, amelyről azt mondta, július közepén nyitják meg, ami legfeljebb az amerikai partnerek miatt hiúsulhat meg. A tengerentúlról még több engedély aláírását várják. A belvárosi üzlet mellett kocsikat is futtatnak majd a fővárosban.
A Népszabadság megkereste az V. kerületi önkormányzatot, hogy van-e közük az üzlethelyiséghez, de közölték, hogy az önkormányzatnak az épületben nem volt üzlethelyisége, így a fánkkereskedés gyors ingatlanhoz jutásához nincs közük.
A leendő Mr. Funk üzlet Facebook-oldala szerint egyébként az üzletben az amerikai típusú fánkok (donut) mellett bageleket is fognak árulni, Vajna Tímea pedig a saját Facebook-oldalán hirdette meg az állásokat angolul beszélőknek az üzletbe és kiskocsikra.

forrás: nol.hu, hvg onlinevissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.