Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-16 idő 10:30

A TV2 új tulajdonosának neje az V. kerület egyik legmenőbb utcájában nyit fánkozót

Már zajlanak a belső építési munkák Vajna Tímea legújabb vállalkozásánál. A TV2 új tulajdonosának neje az V. kerület egyik legmenőbb utcájában nyit fánkozót júliusban - írja a nol.hu.
 
A Mr. Funk nevű fánk- és donutkereskedés a Szabadság tér közelében, az Október 6. utca és az Arany János utca sarkán található üzlethelyiségben nyílik majd. A céget tavaly év végén alapították, tulajdonosa a Beauty Enterprises Hungary, amelyben Vajna feleségének is tulajdonrésze van.
Vajna Tímea június elején a bulvársajtóban saját vállalkozásként harangozta be a fánkozót, amelyről azt mondta, július közepén nyitják meg, ami legfeljebb az amerikai partnerek miatt hiúsulhat meg. A tengerentúlról még több engedély aláírását várják. A belvárosi üzlet mellett kocsikat is futtatnak majd a fővárosban.
A Népszabadság megkereste az V. kerületi önkormányzatot, hogy van-e közük az üzlethelyiséghez, de közölték, hogy az önkormányzatnak az épületben nem volt üzlethelyisége, így a fánkkereskedés gyors ingatlanhoz jutásához nincs közük.
A leendő Mr. Funk üzlet Facebook-oldala szerint egyébként az üzletben az amerikai típusú fánkok (donut) mellett bageleket is fognak árulni, Vajna Tímea pedig a saját Facebook-oldalán hirdette meg az állásokat angolul beszélőknek az üzletbe és kiskocsikra.

forrás: nol.hu, hvg onlinevissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.