Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-08 idő 10:00

A világ legígéretesebb hálózatai közé választották a Stilianost

Két fiatal hazai franchise hálózat, a Stilianos babauszoda hálózat, illetve a Dolce Dance tánciskola hálózat is beválasztásra került a világ legígéretesebb induló franchise koncepciói közé.

A Stilianos babauszoda hálózat alapítója, Varga Vivien beválasztásra került az idei nyertesek körébe, míg a Dolce Dance hálózat alapítója, Baranyi Anett is nagyon szép eredményt elérve a legutolsó fordulóig menetelt, bejutva a legjobb 50 hálózat közé. Sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt évben 450 vállalkozó, 46 különböző országból nyújtotta be pályázatát. 


Varga Vivien - a Stilianos Babauszoda franchise alapítója

A Stilianos franchise rendszer célja, egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszodahálózat létrehozatala és működtetése. A Stilianos Babauszodák bababarát környezet és klórmentes víz jellemzi, valamint egyedi és egyedülálló, évek alatt kidolgozott oktatási programmal rendelkeznek, amely alapján oktatóikat a lehető legkörültekintőbben képzik.

A Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association) a legígéretesebb felnövekvő 21 és 35 év közötti franchise rendszergazdákat támogató "NextGen in Franchising" kezdeményezése immár második alkalommal hirdette meg az egész világra kiterjedő versenyét. 

A kezdeményezés célja, hogy évről-évre a világ leginnovatívabb induló franchise hálózatai számára komplex tréninget, támogatást biztosítson; a pályázat nyertesei egyrészt meghívást kapnak a texas-i San Antonióban megrendezésre kerülő IFA kongresszusra (2016. február 20-23.), ahol részt vehetnek a NextGen két napon át tartó rendezvényén, amely kiváló fejlődési és kapcsolatépítési lehetőséget kínál a részt vevő rendszergazdáknak. Utóbbin a világ legsikeresebb franchise hálózatainak vezetőitől tanulhatnak másrészt lehetőséget kapnak egy 1 éves fejlesztő programon való részvételre is. 

forrás: franchise.hu (R.J.)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.