Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-08 idő 10:00

A világ legígéretesebb hálózatai közé választották a Stilianost

Két fiatal hazai franchise hálózat, a Stilianos babauszoda hálózat, illetve a Dolce Dance tánciskola hálózat is beválasztásra került a világ legígéretesebb induló franchise koncepciói közé.

A Stilianos babauszoda hálózat alapítója, Varga Vivien beválasztásra került az idei nyertesek körébe, míg a Dolce Dance hálózat alapítója, Baranyi Anett is nagyon szép eredményt elérve a legutolsó fordulóig menetelt, bejutva a legjobb 50 hálózat közé. Sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt évben 450 vállalkozó, 46 különböző országból nyújtotta be pályázatát. 


Varga Vivien - a Stilianos Babauszoda franchise alapítója

A Stilianos franchise rendszer célja, egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszodahálózat létrehozatala és működtetése. A Stilianos Babauszodák bababarát környezet és klórmentes víz jellemzi, valamint egyedi és egyedülálló, évek alatt kidolgozott oktatási programmal rendelkeznek, amely alapján oktatóikat a lehető legkörültekintőbben képzik.

A Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association) a legígéretesebb felnövekvő 21 és 35 év közötti franchise rendszergazdákat támogató "NextGen in Franchising" kezdeményezése immár második alkalommal hirdette meg az egész világra kiterjedő versenyét. 

A kezdeményezés célja, hogy évről-évre a világ leginnovatívabb induló franchise hálózatai számára komplex tréninget, támogatást biztosítson; a pályázat nyertesei egyrészt meghívást kapnak a texas-i San Antonióban megrendezésre kerülő IFA kongresszusra (2016. február 20-23.), ahol részt vehetnek a NextGen két napon át tartó rendezvényén, amely kiváló fejlődési és kapcsolatépítési lehetőséget kínál a részt vevő rendszergazdáknak. Utóbbin a világ legsikeresebb franchise hálózatainak vezetőitől tanulhatnak másrészt lehetőséget kapnak egy 1 éves fejlesztő programon való részvételre is. 

forrás: franchise.hu (R.J.)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.