Hírek, aktualitások

dátum 2015-01-19 idő 09:40

A világ legnagyobb franchise hálózatai mutatkoznak be a Párizsi Franchise Expon

Március 22-25. között, vasárnaptól-szerdáig várja a látogatókat a Francia Franchise Szövetség és a Reed Expo a Párizsi Franchise Expo legújabb szalonján. Több mint 30 év óta ez a nemzetközi kiállítás segíti a hálózatok fejlődését Franciaországban és a határokon túl. Közel 37 ezer látogató és befektető érkezett az öt kontinensről tavaly, ezzel is igazolva, hogy a szalon a szakma megkerülhetetlen rendezvénye.
 
A Párizsi Franchise Expo nyújtja a leggazdagabb kínálatot a franchise szektorban. A  2015-ös Párizsi Franchise Expo jó alkalom lesz a találkozásra a 90 tevékenységi kört képviselő 500 kiállítóval, emellett pedig számos  franchise tanácsadóval a világ különböző szegleteiből. A Szalon több mint 110 új és innovatív koncepciót sorakoztat fel a leghagyományosabbaktól, mint a vendéglátás a legdivatosabbakig, mint a fitness-coaching, a waterbiking vagy akár a streetfood.
 
  
A Franchise Expo együtt mutatja be az ismert és elismert márkákat legyenek azok franciák, vagy nemzetköziek, de egyúttal teret ad a most felemelkedő  koncepcióknak, amelyek nem elhanyagolható vonzással bírnak külföldi fejlődő piacokra. A pavilonokban sok kiállító megépíti az üzlethelyiségét vagy akár az éttermét, így a látogatók, befektetők megismerhetik a hálózatok világát.
 
 
A Franchise Kiállítás helyszíne ideális az üzlet és a szórakozás összekapcsolására is, könnyen be lehet menni Párizsba felfedezni a koncepciókat a valós életben (in the real life). A Franchise Expo két kiváló felületet biztosít arra, hogy a szakemberek informálják, tanácsaikkal segítsék a holnap vállalkozóit, átadják ismereteiket a franchise-ról és a cégalapításról. Ingyenes konferenciák és előadások is lesznek a kiállítás négy napja alatt (franciául) és a Master Franchise School (angolul).
 
 
A Párizsi Franchise Expo a szektor nemzetközi találkozója. Az átvevő jelöltek, a hálózatok, a befektetők évről-évre nagyobb számban keresik fel a szalont. 2014-ben 105 márka 25 országból képviseltette magát. Az előző kiállítást nagyon erős olasz, spanyol, amerikai, kanadai jelenlét jellemezte. A mester franchise terület 2109 nemzetközi látogatót fogadott 88 országból. Szövetségek, nemzetközi delegációk vettek részt az eseményen, hogy kifejezzék támogatásukat a franchise iránt, és az európai határokon is átívelve közvetítsék ezt a gazdasági modellt.
 
További információk a következő weboldalon olvashatóak: www.franchiseparis.com.

Amennyiben látogatóként részt kíván venni a rendezvényen, ezen a linken tud regisztrálni.
 
Fordítás: M.B.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.