Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-04 idő 09:14

A Waberer’s páneurópai céghálózatot épít

Párizsban megkezdte működését a Waberer’s France, és hamarosan hasonló, piac-specifikus cégek alapítása történik meg az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, olvasható az elelmiszer online oldalán.

A Waberer’s International Zrt. Európa legfontosabb ipari-kereskedelmi központjaiban, megrendelőihez közel alapít lokális vállalatokat, miközben bővíti alkalmazottainak létszámát a már működő Waberer’s Deutschland és a Waberer’s Polska vállalatoknál is. Az Európa FTL specialistájaként ismert Waberer’s kereskedelmi offenzíváját támogató regionális cégeknek saját piacukon tovább kell fokozniuk az árbevétel jelenleg is évi kétszámjegyű növekedését.

Több tízmillió eurós beruházás 

Az új cégek munkájának eredményeként várhatóan jelentősen gyarapodó megrendelés állomány magas színvonalú kielégítése érdekében a társaság több tízmillió eurós beruházással 2014-ben további 1000 új kamionszerelvény beszerzését irányozta elő azt követően, hogy a flottát már tavaly is 1200 vontatóval frissítette és bővítette. A jelenleg több mint 3000 saját szerelvényből álló fiatal flotta összesített futásteljesítménye 2013-ban 25 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi értéket és elérte a Föld-Nap távolság háromszorosát.

A regionális vállalatok részt vesznek Európa egyik legfiatalabb saját tulajdonú flottája kapacitásainak optimalizálásában. Tevékenységi területükön 12 órán belül kiállíthatnak akár 100 szerelvényt, ha a megrendelői igények azt indokolják.

A Waberer's szlovákiai, romániai, lengyelországi, németországi és spanyol leányvállalatai egységes irányítás alatt végzik tevékenységüket, csakúgy, mint a franchise rendszerben leányvállalatként életre hívott 60-100 kamionnal dolgozó fuvarozói társaságok. Ezek továbbra is önálló gazdálkodó egységként működnek, de kizárólag a Waberer's International fuvarfeladatait teljesítik annak eszközeivel és logisztikai-informatikai irányításával.

A Waberer's International Zrt. Európa hatodik legnagyobb közúti fuvarozó vállalata. 

elelmiszer.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.