Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-04 idő 09:14

A Waberer’s páneurópai céghálózatot épít

Párizsban megkezdte működését a Waberer’s France, és hamarosan hasonló, piac-specifikus cégek alapítása történik meg az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, olvasható az elelmiszer online oldalán.

A Waberer’s International Zrt. Európa legfontosabb ipari-kereskedelmi központjaiban, megrendelőihez közel alapít lokális vállalatokat, miközben bővíti alkalmazottainak létszámát a már működő Waberer’s Deutschland és a Waberer’s Polska vállalatoknál is. Az Európa FTL specialistájaként ismert Waberer’s kereskedelmi offenzíváját támogató regionális cégeknek saját piacukon tovább kell fokozniuk az árbevétel jelenleg is évi kétszámjegyű növekedését.

Több tízmillió eurós beruházás 

Az új cégek munkájának eredményeként várhatóan jelentősen gyarapodó megrendelés állomány magas színvonalú kielégítése érdekében a társaság több tízmillió eurós beruházással 2014-ben további 1000 új kamionszerelvény beszerzését irányozta elő azt követően, hogy a flottát már tavaly is 1200 vontatóval frissítette és bővítette. A jelenleg több mint 3000 saját szerelvényből álló fiatal flotta összesített futásteljesítménye 2013-ban 25 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi értéket és elérte a Föld-Nap távolság háromszorosát.

A regionális vállalatok részt vesznek Európa egyik legfiatalabb saját tulajdonú flottája kapacitásainak optimalizálásában. Tevékenységi területükön 12 órán belül kiállíthatnak akár 100 szerelvényt, ha a megrendelői igények azt indokolják.

A Waberer's szlovákiai, romániai, lengyelországi, németországi és spanyol leányvállalatai egységes irányítás alatt végzik tevékenységüket, csakúgy, mint a franchise rendszerben leányvállalatként életre hívott 60-100 kamionnal dolgozó fuvarozói társaságok. Ezek továbbra is önálló gazdálkodó egységként működnek, de kizárólag a Waberer's International fuvarfeladatait teljesítik annak eszközeivel és logisztikai-informatikai irányításával.

A Waberer's International Zrt. Európa hatodik legnagyobb közúti fuvarozó vállalata. 

elelmiszer.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.