Hírek, aktualitások

dátum 2009-10-29 idő 13:48

A CADEAU Bonbon hálózat a Magyar Franchise Szövetség legújabb rendszergazda tagja

A Cadeau Bonbon Kft. célul tűzte ki maga elé, hogy hazánkban is legyenek olyan csokoládézók, amilyenekkel Franciaországban, Belgiumban és más nyugat-európai országokban találkozhatunk. A rendszergazda nemrég aláírta első - kecskeméti - franchise-átvevőjével az együttműködési szerződést, és tagja lett a Magyar Franchise Szövetségnek is.
A franchise-rendszer kialakítása a fejlődés alternatívája - állítja a koncepció tulajdonosa. Az azonos márkanév alatt futó, közös reklámmal, és egységet sugalló arculattal rendelkező üzletek növekvő forgalommal, magasabb szinten tudnak működni.


A koncepció, olyan franchise-partnerek számára nyújt vonzó lehetőséget, akik egy exkluzív boltban, aprólékos gonddal elkészített csokoládékkal akarnak foglalkozni, vagy már működő cukrászdájukban, választékuk kiszélesítésének szándékával alakítanának ki egy csokoládé különlegességeket kínáló Cadeau Csokoládé Sarkot.

A cég bonbonjainak története 11 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor Balogh László és Borbély Béla cukrászmesterek közösen kialakították az induláshoz nélkülözhetetlen körülbelül nyolcvan-féle kézzel készített bonbon palettát. 2004 óta üzemel Gyulán a méltán híres Százéves Cukrászda, ahol a választéknak szintén fontos részét képezik a kézi készítésű bonbonok. Az első Cadeau Csokoládé üzletet pedig az V. kerületi Veres Pálné utcában, Budapest szívében, 2007-ben nyitották meg.

V.F. - R.J.Virtuális kiállítóként az alábbi linken találja:vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.