Hírek, aktualitások

dátum 2008-09-18 idő 10:28

A Mammut bevásárlóközpontban nyílt meg a legújabb J.PRESS üzlet

Múlt pénteken került sor a legújabb J.PRESS üzlet megnyitására Budapesten, a Mammut I. bevásárlóközpontban, a magasföldszinten. Az alkalomhoz a központ hostesseket is rendelt, akik a koncepció által kínált fehérneműt viselték.

Ajándékkártya szórására is sor került, amint az már megszokottá vált a J.PRESS geriallamarketing-akcióiban. Az ajándékkártya lényege, hogy a kártyát felmutató személy annyiszor 500 Ft kedvezményt kap a végösszegből, ahányszor 1500 Ft értékben vásárolt. További figyelemfelkeltő akcióként szolgált a digitális plakát. Aki kicsit is ismeri a J.PRESS koncepciót, az tudja, hogy az alapelemét képező dinamizmust és fiatalos lendületet igyekszik a koncepció minden momentumával sugározni. A modern, a korral haladó technikai elemeket a franchise szívesen emeli át az üzletek működtetésébe, így a plakát mellett a nagy üzletekben megtalálható pulzáló mennyezeti lámpa és az intercommal ellátott VIP próbafülke is ilyen elemek.

A koncepció 1993 óta jelen van a magyar piacon, azóta több, mint 30 egysége működik. Széles választékban kínálnak kiváló minőségű férfi, női és gyermek fehérneműket. Alsónemű, zokni és póló, elsősorban a fiatalabb korosztály számára, ám az érettebb vásárlók is megtalálhatják a nekik tetsző darabokat.


Virtuális kiállítóként az alábbi linken találja:vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.